Vprašanja - RazpisiSubvencioniranje gradnje poslovnih objektov?

VPRAŠANJE:

Zanima me, če obstaja kakšen javni razpis za subvencioniranje gradnje poslovnega objekta? Poleg že obstoječe delavnice nameravamo dozidati še eno, pa nas zanima, če lahko kjer koli dobimo kakšna sredstva? Na koga se lahko obrnemo oziroma kje poiskati subvencije?

(MIKI)


ODGOVOR:

Ne vemo, v katero občino spadate in ne moremo pregledati razpisov po občinah, zato pa vam svetujemo, da preverite obstoj kakšnega podobnega razpisa v svoji občini. Morda se ne imenuje subvencija za gradnjo poslovnih objektov, ampak gre morda za dodelitev kreditov s subvencionirano obrestno mero za pospeševanje in razvoj malega gospodarstva.

Vkolikor opravljate takšno dejavnost, da bi lahko prikazali tudi kakšen javni interes, se lahko obrnete direktno na upravo vaše Občine ter se dogovorite za sestanek ter možnost vzpostavitve javno-zasebnega partnerstva.

26.02.2010 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog