Novice - Prireditve

novica

Začenja se prvi Ljubljanski obrtniško-podjetniški sejem

Začenja se prvi Ljubljanski obrtniško-podjetniški sejem
Objavljeno dne 01.06.2011

Jutri, 2. junija, se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani začel Ljubljanski obrtniški sejem, ki ga organizirata Gospodarsko razstavišče in Obrtno podjetniška zbornica Slovenije. Na več kot 12.000 kvadratnih metrih razstavnih površin se bo predstavilo več kot 430 razstavljavcev.

Ljubljanski obrtno-podjetniški sejem nagovarja javnost z dvema modeloma. V svojem poslovnem modelu združuje modele in orodja, kako se kot obrtnik in podjetnik uveljaviti v poslovnem svetu, od ureditve poslovnega prostora, varčevanja z energijo in skrbi za okolje do iskanja novih poslovnih stikov v Sloveniji in tujini, izboljšanja svojega poslovanja, proizvodnje, logistike, delovne zaščite itd. Širši javnosti odpira svoja vrata tudi z ambicijo, da bi vzbudil in spodbudil zavest o ustvarjalni in inovativni dimenziji narodne identitete ter na ogled postavil izdelke in storitve, ki so vredni pozornosti.

»Storitev in izdelkov, ki jih sejem ponuja po ugodnih sejemskih cenah, ni mogoče najti v bližnjem nakupovalnem centru,« pravi mag. Iztok Bricl, direktor Gospodarskega razstavišča. »Sejem ponuja izdelke in storitve z močnim osebnim poudarkom ter možnost osebnega kontakta. Omogoča pregled, posvet in izbor.«

Sejem bo odprt vsak dan od 2. do 5. junija od 9. do 19. ure. Cena vstopnice za odrasle je 5 €, za študente in upokojence pa 3 €. Otroci do 14 let imajo brezplačen vstop.

Več informacij >>

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog