Novice - Prireditve

novica

V kratkem se začne 50. sejem Dom

V kratkem se začne 50. sejem Dom
Objavljeno dne 28.02.2011
V kratkem, 8. marca, se bo v Ljubljani začel sejem DOM, ki vsako leto odpre sezono sejmov, ki so tako ali drugače povezani z gradnjo in urejanjem doma. Sejem bo obsegal okoli 24.000 m2 razstavnih površin, na katerih se bo predstavilo 712 podjetij iz 28. držav. Sejem Dom bo prvi sejem, ki se bo s površin Gospodarskega razstavišča razširil tudi na sosednjo zgradbo Slovenijalesa.

Sejem bo vsebinsko pester. Predstavili se bodo razstavljavci z devetih vsebinskih področij: izdelki za notranjo opremo, izdelki za okolico hiše, stavbno pohištvo, montažne hiše, gradbeništvo, oprema za ogrevanje in hlajenje, fotovoltaika, tehnično varovanje in storitve inženiring ter literatura. Podelili bodo nagrado Zelena misija, ki jo prejmejo izdelki in rešitve, ki ne želijo le zmanjšati rabe energije, ampak razbremeniti okolje v širokem pomenu besede.

Sejem bo spremljal bogat obsejemski program. Obiskovalci se bodo lahko udeležili brezplačnega energetskega svetovanja, strokovnih predavanj in strokovnih delavnic, ki jih pripravlja Gradbeni inštitut ZRMK. Združenje lesne in pohištvene industrije pri GZS pa pripravlja strokovna predavanja o leseni montažni gradnji.

Sejem bo odprt od 8. marca do 13. marca. Obiskati ga bo mogoče med 9:30 in 19:30 z izjemo zadnjega dne, ko bo vrata zaprl ob 18. uri. Cena vstopnice bo 7 €, za otroke do 16. leta, študente in upokojence 5 €, otroci do sedmega leta pa imajo brezplačen vstop.

Več informacij >>

 

 

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog