Novice - Prireditve

novica

Sredi prihodnjega tedna bo nepremičninski sejem Proprio

Sredi prihodnjega tedna bo nepremičninski sejem Proprio
Objavljeno dne 17.03.2011
V sredo in četrtek, 23. in 24. marca 2011, se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani zbralo več kot 70 različnih podjetij in organizacij na 2. mednarodnem sejmu nepremičnin in investicij Proprio. Predstavili bodo aktualno ponudbo nepremičnin iz vse Slovenije in nekaterih bližnjih držav, kot sta Hrvaška in Srbija. Poleg tega bodo na voljo informacije o aktivnostih na slovenskem nepremičninskem in investicijskem trgu ter o nekaterih priložnostih, ki jih na področju nepremičnin in investicij ponuja tujina.

Sejem bo oba dneva spremljal pester izobraževalni in konferenčni program s predavanji in okroglimi mizami, ki jih pripravljajo The Slovenia Times, JAPTI – Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije, srbski investicijski portal eKapija.com, Gradbeni inštitut ZRMK in DSG, društvo za sonaravno gradnjo.

V sredo bo mogoče prisluhniti pogovoru o odzivu slovenskih nepremičninskih investitorjev na spremenjene razmere na trgu, ki ga pripravlja The Slovenia Times. Pa tudi pogovoru o tem, kako uspešno nastopati na sejmih v tujini, ki ga pripravlja JAPTI. Portal eKapija.com bo predstavil 12 investicij in investicijskih idej, ki so zaznamovale slovensko-srbske investicijske odnose v letih 2008–2010. Gradbeni inštitut ZRMK pa bo pripravil predavanje o energijsko-okoljskih vidikih dobre nepremičnine.

Za vse, ki jih zanima zelena, energetsko učinkovita in trajnostna gradnja, bo zanimiv predvsem četrtkov program, saj pripravlja DSG 1. dan zelenograditeljev pod naslovom Gradimo za prihodnost z več zanimivimi predavanji in pogovori na omenjeno temo.

Sejem Proprio bo odprt 23. in 24. marca od 10. do 19. ure. Vstopnina je 10 € oz. 5 € za dijake, študente, upokojence in večje skupine. Udeležba na predavanjih in okroglih mizah v okviru izobraževalno-konferenčnega programa prireditve je za obiskovalce sejma brezplačna.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog