Novice - Prireditve

novica

Prvi mednarodni sejem nepremičnin in investicij je bil uspešen

Objavljeno dne 29.03.2010

26. in 27. marca se je v hali A in stekleni dvorani gospodarskega razstavišča v Ljubljani odvijal prvi mednarodni sejem nepremičnin in investicij Proprio. Na sejmu, ki ga je obiskalo 2.240 obiskovalcev, se je zbralo 74 razstavljavcev iz področja nepremičnin: nepremičninske agencije, investicijska, gradbena geodetska in inženiring podjetja, banke, lizing podjetij in arhitekturni biroji. 

Zbornica za poslovanje z nepremičninami
Razstavni prostor Zbornice za poslovanje z nepremičninami pri GZS je privabljal veliko obiskovalcev

V času gospodarske krize je nepremičninski trg v zelo negotovem položaju, zato so organizatorji s sejmom omogočili, da so se vsi akterji, ki delujejo na nepremičninskem trgu srečali in obiskovalcem iz prve roke ponudili vse informacije o ponudbi nepremičnin ter spoznati podjetja, ki nudijo strokovno pomoč pri prodaji in nakupu vseh vrst nepremičnin.

V prvi vrsti je bil sejem namenjen vsem, ki delujejo na nepremičninskem področju ter kupcem, ki kupujejo nepremičnine, lastnikom, ki jo prodajajo, najemnikom, investitorjem ter vsem strokovnjakom, ki delujejo na področju nepremičnin.

Nepremičnine.net
Predstavljal se je tudi največji slovenski internetni nepremičninski oglasnik

Med razstavljavci so prevladovale agencije, ki se ukvarjajo s posredovanjem nepremičnin, gradbena podjetja, banke, mediji, katerih glavna usmeritev so nepremičnine in finance, investicijska podjetja arhitekturna podjetja.

Obiskovalci so se lahko v petek udeležili tudi predavanj in okrogle mize. Predavatelji so se dotaknili vrednotenja objektov, ki zagotavlja zdravo bivalno okolje in nižje stroške, nepremičninskega trga in učinkovitega načina prodaje nepremičnine. Govora je bilo tudi o položaju slovenskega nepremičninskega trga v mednarodnem merilu, v petek pa je potekala tudi predstavitev, na kateri so prikazali, kako lahko pri prodaji nepremičnino predstavimo z video posnetkom.

 Besedilo: Samanta Zupan
Fotografije: M.P.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog