Novice - Prireditve

novica

Dogajanje na 41. Mednarodnem obrtnem sejmu

Objavljeno dne 12.09.2008

V sredo, 10. septembra, je v Celju odprl vrata 41. Mednarodni obrtni sejem (MOS). Na največjem sejemskem dogodku pri nas, ki se razprostira na 60.000 m2, se letos predstavlja več kot 1.700 razstavljavcev iz 33 držav, ki predstavljajo dosežke obrtnikov in podjetnikov.

Bogat razstavni program bo zadovoljil še tako zahtevne okuse. V več kot 15 dvoranah in na zunanjem razstavnem prostoru si obiskovalci lahko ogledujejo in nakupujejo od konfekcije, igrač in modnih dodatkov, do avtomobilov, prikolic in raznih strojev. Tudi letos je poudarek na gradbeništvu, saj je temu programu namenjenih kar sedem dvoran, kjer lahko najdemo vse za gradnjo doma. Večina razstavljavcev svoje izdelke na sejmu ponuja po ugodnejših cenah, kot v redni prodaji.

V osrednjem zunanjem prostoru je postavljen oder, kjer se bodo vsak dan do konca sejma vrstili glasbeni, plesni in gledališki nastopi ter predstavitve raznih šol. Poleg zabavnega programa bo v času obratovanja sejma potekalo več kot 80 strokovnih prireditev, okroglih miz in predavanj.

V petek in soboto bo v Mali kongresni dvorani potekala Finančna arena, na kateri bodo potekala aktualna finančno-poslovna predavanja, ki bodo zajemala tudi nepremičninski sklop.

Na sejmu za boljše razpoloženje skrbi bogata gostinska ponudba, obiskovalci pa imajo v času sejma tudi brezplačen dostop do interneta in uporabo telefona. Novost na letošnjem MOS-u je Sofi sejemski vrtec, v katerem bo z bogatim programom poskrbljeno za najmlajše obiskovalce.

Besedilo: Samanta Zupan
Fotografiji: Celjski sejem

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog