Novice - Prireditve

novica

Dogajanje na 40. Mednarodnem obrtem sejmu

Objavljeno dne 13.09.2007

V sredo se je v Celju odprl tradicionalni 40. mednarodni obrtni sejem (MOS), ki je z rekordnim številom razstavljavcev največja sejemska in poslovna prireditev v Sloveniji. 

V 18 dvoranah in na zunanjem razstavnem prostoru se na površini 60.000 m2 predstavlja 1.605 domačih in tujih razstavljavcev, ki ponujajo razne izdelke in storitve. Razstavni program vsebuje predvsem stroje in opremo za les in kovino, elektrotehniko, pohištvo in notranjo opremo, orodje za urejanje doma, gradbeno in kmetijsko mehanizacijo ter poslovne storitve. V dvorani z blagom široke potrošnje obiskovalci lahko nakupujejo tudi igrače, gospodinjske aparate, konfekcijo, nakit, usnjeno galanterijo in izdelke domače obrti.

Poleg razstavnega programa se obiskovalci lahko udeležijo tudi strokovnih in zabavnih obsejemskih prireditev. Strokovne spremljevalne prireditve vključujejo okrogle mize, poslovna srečanja ter serijo predavanj o podjetništvu, na glavnem prireditvenem odru pa se v okviru zabavnega programa odvijajo modne revije, glasbeni nastopi, plesne predstave ter nagradne igre.

Nekaj fotografskih utrinkov s sejma.

Sejem bo odprt do 19. septembra. Več informacij >>

Besedilo: Samanta Zupan
Fotografije: SLONEP.net

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog