Novice - Prireditve

novica

Z obiska 20. MEGRE

Objavljeno dne 29.03.2007
V Gornji Radgoni do sobote poteka sejem gradbeništva MEGRA. Na našem največjem gradbenem sejmu se predstavljajo največja slovenska gradbena podjetja in množica podjetij, ki prodajajo ali izdelujejo materiale, pripomočke in stroje za gradnjo. Obiskovalci lahko na 18.700 m2 vidijo predstavitve 452 podjetij iz 21 držav.

Zunanje površine so namenjene predstavitvam delovnih strojev, predvsem za zunanja gradbena dela, medtem ko v pokritih prostorih prevladujejo stavbno pohištvo, ogrevalna tehnika, merilne naprave, pohištvo in opremo za notranje prostore, strešne kritine, gradbeni material, orodje in drugo,

Obsežno se predstavljajo tudi slovenske šole. Osnovnošolci in dijaki bodo dobili informacije o možnostih nadaljnjega šolanja v gradbeni stroki. Poleg tega pa se predstavljajo tudi druge ustanove, ki raziskujejo in bdijo nad gradbeno stroko. Te ustanove lahko pomagajo, kadar pride pri gradnji do težav.

Nekaj fotografskih utrinkov.

Sejem je na eni strani zanimiv za vse, ki se z gradbeno dejavnostjo ukvarjajo poslovno, kot tudi za vse, ki gradijo ali preurejajo svoj dom v lastni režiji. Pa seveda tudi za vse, ki jih zgolj zanimajo gradbeni stroji in oprema, stavbno pohištvo, ekološka gradnja in drugo.

Besedilo in fotografije: SLONEP.net

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog