Novice - Nepremičninski trg

novica

Objavljen je 14. razpis za najem neprofitnih stanovanj v Ljubljani

Objavljen je 14. razpis za najem neprofitnih stanovanj v Ljubljani
Objavljeno dne 20.12.2010
V soboto 18. decembra je Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana (JSS MOL) objavil 14. javni razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem. Na razpisu ponuja 450 stanovanj, ki bodo vseljiva v obdobju od leta 2011 do 2013. Večina stanovanj bo v novozgrajeni soseski Polje II, nekaj pa bo izpraznjenih starejših stanovanj v Ljubljani in na Vrhniki.

Za najem stanovanj brez lastne udeležbe in varščine (lista A) bo na voljo 300 stanovanj, za tiste, ki so zavezani plačati lastno udeležbo in varščino pa bo na voljo 150 stanovanj. 18 stanovanj je arhitektonsko prilagojenih za potrebe oseb na invalidnih vozičkih, 8 stanovanj je prilagojenih slepim in gluhim osebam. Za samske je primernih 80 stanovanj.

Na razpisu lahko sodelujejo občani, ki imajo stalno prebivališče na področju MO Ljubljana in žrtve nasilja v družini, ki imajo na območju MO Ljubljana začasno bivališče v materinskih domovih in zatočiščih. Na razpisu lahko sodelujejo tudi invalidi iz vse Slovenije vezani na trajno uporabo invalidskega vozička ali na trajno pomoč druge osebe, če imajo v MO Ljubljana zagotovljeno pomoč druge osebe in zdravstvene storitve ali pa imajo možnosti za zaposlitev.

Vsi prosilci morajo oddati vloge na posebnem obrazcu, ki ga dobijo na JSS MOL. Zadnji dan za oddajo vlog je 31. januar 2011.

Besedilo razpisa >> (PDF)
Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog