Vprašanja - Nepremičninski trgKje lahko najdem napoved gibanja cen za Štajersko?

VPRAŠANJE:

Kje bi lahko pridobil statistične napovedi trendov, kako se bodo gibale cene hiš in stanovanj na območju Štajerske v prihodnjih 5 letih? Ali ste takšne projekcije morda že napravili na SLONEP.net?

(PZ)


ODGOVOR:

Kolikor nam je znano, v Sloveniji nihče ne dela napovedi trendov gibanja cen nepremičnin za prihodnost. Takšne napovedi so namreč zelo nezanesljive. Analize cen nepremičn sicer izvajajo SLONEP.net, Geodetska uprava RS in Statistični urad RS.

06.04.2011 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog