Novice - Streha

Oglasno besedilo

Bramac: varen strokoven pregled strehe s pomočjo helikopterja

Objavljeno dne 01.03.2013

V Bramacu so si ob začetku prodaje novega betonskega strešnika Klasik Glazuron omislili tudi nov poslovni model oziroma storitev, in sicer pregled strehe z majhnim avtomatskim helikopterjem, quadrocopterjem.

Novi strešnik Bramac Klasik Glazuron je, v skladu s sledenjem ekološkim zavezam podjetja, betonski strešnik, ki ga odlikuje nova, posebna tehnologija premaza. Glazura je sestavljena iz sodobnih materialov, in sicer iz kakovostnega cementa, kvarčnega peska ter naravnih pigmentov. Nov pa je tudi proces nanosa glazure, saj strešnik potuje pod zaveso tekoče glazure, kar omogoča, da je prekrita celotna površina strešnika. Na ta način strešnik dobi poseben sijaj, ustvari se ravna površina strešnika, glazura pa doseže tudi težko dostopne pore na odrezu strešnika.


Milan Lemovec, direktor Bramaca v Sloveniji poudarja, da se v Bramacu držijo okoljskih zavez, zato je tudi betonski strešnik Klasik Glazuron iz naravnih materialov. »Ob proizvodnji strešnika smo pozorni na tehnološko dovršenost in doseganje čim višjih okoljskih standardov, pri čemer ekološko smiselnost betonskih strešnikov potrjuje tudi raziskava Ekološkega inštituta,« izpostavlja Milan Lemovec. Miran Kenda, vodja prodaje v Bramacu, ob predstavitvi inteligentnega strešnega sistema ter značilnostih novega strešnika izpostavlja: »Ob oblikovanju novih strešnikov vedno pomislimo tudi na zahteve naših strank, zato naših deset modelov strešnikov ponujamo v različnih barvah, pri novem Klasik Glazuron strešniku pa stranke lahko izbirajo med sedmimi barvnimi odtenki.«

V Bramacu so napovedali tudi začetek čisto posebne nagradne igre. Odločili so se namreč za vpeljavo nove storitve, in sicer varnih in učinkovitih pregledov streh iz zraka. To pomeni, da bo v naslednjih nekaj tednih na Bramacovi spletni strani www.bramac.si potekala nagradna igra, kjer se lahko vsi, ki ocenjujejo, da je njihova streha dotrajana in bi se radi o tem prepričali, prijavijo za brezplačen pregled strehe. Ta bo potekal s pomočjo majhnega in okretnega avtomatskega helikopterja, na katerega je pritrjena natančna HD kamera z visoko ločljivostjo. Na podlagi fotografij, ki jih bo posnela kamera, bodo strokovnjaki določili dotrajanost strehe ter podali mnenje, ali je streha potrebna obnove. Posnetki so namreč tako natančni, da se na njih vidi tudi mah na strehi, luknje in razpoke v strešnikih ter kritični predeli strehe. Vide Boltez o tej novi storitvi pojasnjuje: »V Bramacu se neprestano trudimo strankam ponujati najboljše, s posnetki strehe iz zraka pa jim nudimo tudi možnost kakovostnega svetovanja ob menjavi strehe.«

Bramac streha

Quadrocopter ob pomoči ekipe napravi posnetke strehe posname vsako malenkostno spremembo na strehi, saj definira starost strešnikov in potek staranja oziroma propadanja strešnika. Seveda se strešniki na bolj izpostavljenih delih prej obrabijo, je pa sedaj ljudem na voljo storitev, s pomočjo katere bodo na varen in hiter način prišli do strokovne ocene stanja svoje strehe.


Vir: SLONEP

Več: http://www.bramacstrehe.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog