Novice - Inštalacije

Oglasno besedilo

Svežina še nikoli ni bila tako dostopna kot prav v letošnjem prazničnem času🎄

Objavljeno dne 02.12.2022

Decembra je v zraku prav posebna energija. To je mesec, ko na plan pridejo najbolj skrite želje. In tukaj so tudi dobri možje, ki nam bodo te želje uresničili. No, tudi mi smo dobrim možem prišepnili, da bi vse, ki želijo zaživeti bolje in boj zdravo, radi obdarili. In to z nečim posebnim. S svežino.

Želimo si, da bi čim več slovenskih domov zaživelo v zdravih bivalnih pogojih ter vse leto dihalo čist in svež zrak. In ker vemo, da je želja brez konkretnih dejanj le želja, smo sklenili, da stvari vzamemo v svoje roke in pripravimo nekaj posebnega. 

Uresničite si željo in zaživite bolje

Lunosova zaveza je že od samega začetka biti najboljši. In prav zato, ker nismo ostali le pri željah, ampak šli h konkretnim dejanjem, je danes Lunos sinonim za vrhunske prezračevalne sisteme. Naši prezračevalni sistemi nudijo več kot običajno prezračevanje. Z njihovo pomočjo si boste zagotovili optimalne bivalne pogoje in svež zrak 24 ur na dan. Brez vlage, plesni in neprijetnih vonjav. 

Čas je, da si tudi vi uresničite željo po boljših in bolj zdravih bivalnih pogojih ter se pridružite več kot 100.000 Slovencem in Slovenkam, ki že dihajo boljši zrak.

Več informacij >>

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog