Novice - Gradbeni materiali

Oglasno besedilo

Svojo sanjsko hišo zgradite kar sami – hitreje in ugodneje!

Objavljeno dne 13.03.2014

Ytong gradbeni sistem vam ponuja več pri izgradnji nove hiše. Omogoča gradnjo, ki je enostavna, čista, hitrejša in ugodnejša. Svojo hišo lahko izberete med bogato ponudbo Ytong hiš ali zgradite hišo po svojih načrtih. Kupci Ytong hiš dobijo tudi številne brezplačne storitve v vseh fazah gradnje.

Sanjate o novem domu, ki vam bo omogočil bivanje po vaši meri? Si že od nekdaj želite zgraditi hišo, pa z odločitvijo odlašate, ker se vam zdi gradnja predraga in dolgotrajna? Potem verjetno še niste razmišljali, da bi si svojo sanjsko hišo lahko postavili kar sami. Z Ytongom je gradnja hiše hitrejša in enostavnejša, izbirate pa lahko med 52 Ytong hišami ali pa si ustvarite hišo po vaših načrtih.

Hišo si lahko ob podpori visoko usposobljenih strokovnjakov zgradite sami, ali pa izberete izvajalca, ki vam lahko postavi tudi hišo na ključ. Odločate se lahko med različnimi tipi energetsko učinkovitih hiš - med pasivnimi, nizkoenergijskimi in energijsko varčnimi hišami, ter izberete zdrav in energijsko varčen dom po vaši meri. Ytong svojim strankam zagotavlja brezplačno strokovno svetovanje v vseh fazah gradnje, ki vključuje tudi pomoč pri izbiri in načrtovanju ter brezplačne inštrukcije gradnje na gradbišču. Inštruktor gradnje, ki zagotavlja kakovost in varnost gradnje, je na voljo tako izvajalcem kot samograditeljem. Ob naročilu hiše prejmete tudi brezplačne sete orodja in prevoz materialov na gradbišče.

Vse Ytong hiše odlikujejo preverjene prednosti: toplotna izolativnost, nosilnost in potresna varnost, hitra in enostavna gradnja ter vrhunska kakovost materiala. Zgrajene so iz porobetona, ki je v celoti sestavljen iz kakovostnih in popolnoma naravnih surovin, saj vsebuje kremenčev pesek, apno, cement in vodo. Porobeton skrbi tudi za prijetno razmerje med temperaturo in vlažnostjo v prostoru, zato je bivanje v Ytong hiši prijetno in blagodejno za vaše počutje. Odlična toplotna izolativnost gradbenega materiala zagotavlja energijske prihranke, saj je vaša hiša optimalno izolirana tudi brez dodatne izolacije. Zaradi teh lastnosti Ytong hiše zagotavljajo višjo kakovost bivanja in energijsko varčnost v vseh letnih časih.

Da je Ytong prava izbira, dokazujejo številne zadovoljne stranke, ki so z bivanjem v svoji sanjski hiši zelo zadovoljne. Prav zato vse več ljudi, ki gradijo hišo, razmišlja o Ytong gradnji. To dokazuje tudi podatek, da v Sloveniji na vsakih deset novih hiš zgradimo skoraj dve Ytong hiši.

Naročite se na Ytongove aktualne novice ali svetovanje in obiščite http://sanjska.ytonghisa.si.

Vir: SLONEP

Več: http://sanjska.ytonghisa.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog