Vprašanja - Gradbeni materialiIz česa zidati nadstrešek?

VPRAŠANJE:

Imam lesen nadstrešek, ki bi ga rad z dveh strani zaprl oz. izdelal steno. Problem je v tem, ker ga ne bi rad obil z lesom ampak s kakšnim drugim materialom, ki bi ga kasneje prebarval v barvi hišne fasade. Prosil bi za nasvet, kakšen material naj uporabim.

(Božo)


ODGOVOR:

V primeru, da ne želite imeti lesenega nadstreška, bo najenostavnejša izvedba uporaba penobetona (siporeksa). Zidaki so dobavljivi v različnih debelinah, lahki in enostavni za obdelavo in zidavo. Predvsem pa je mogoča končna obdelava (barvanje), ki se bo skladala s preostalim delom objekta.

07.07.2010 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog