Vprašanja - GradnjaKje dobiti skodle za streho?

VPRAŠANJE:

Imam brunarico, ki je pokrita s skodlami. Streha je potrebna prenove in zato me zanima, če skodle še sploh kje v Sloveniji izdelujejo. Hvala in LP.

(Nika)


ODGOVOR:

S skodlo kritih streh v Sloveniji je kar nekaj. Ta stara obrt še ne bo izumrla tako kmalu, saj je kar nekaj planin, kjer morajo biti pastirski stani kriti s skodlami. Takšna je tudi Velika planina in v krajih pod njo je kar nekaj ljudi, ki se ukvarjajo z izdelavo skodel. Eden izmed njih je tudi g. Franc Potočnik. Dobite ga na telefon (01) 832 5284.

12.08.2004 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog