Vprašanja - LizingPridobitev denarnih sredstev?

VPRAŠANJE:

Trenutno sem zaradi zdavstvenega stanja brez zaposlitve, imamo pa društvo ter sem lastnica večje nepremičnine. Nujno potrebujem denarna sredstva do 30.000€. Kaj bi bilo najboj primerna oblika pridobitve sredstev, kako do lizinga oz. ali je morda lahko tudi delež na nepremičnini, ki je še v solastniški lasti predmet lizinga?

(Tea)


ODGOVOR:

Na splošno vam lahko svetujemo le, da se direktno obrnete na kreditodajalce ali lizingodajalce, da boste glede na vaše potrebe, želje in zmožnosti dobili njihove konkretne ponudbe.

Poglejte:

02.06.2008 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog