Novice - Krediti

novica

Prezračimo Slovenijo!

Prezračimo Slovenijo!
Objavljeno dne 02.03.2023
Mislite na svoje zdravje – dihajte boljši zrak

Dnevi so vse daljši, sončni žarki vse močnejši. Nobenega dvoma ni več, pomlad je v zraku. In z njo tudi vse pogostejši in daljši sprehodi v naravi. In zagotovo se strinjate s tem, da se po dnevu na svežem zraku počutite odlično. 

A tudi ko smo doma, je pomembno, da poskrbimo za svež zrak. Vendar pa nam sodoben življenjski slog ne omogoča, da bi svoje stanovanje pogosto zračili, poleg tega pa z zračenjem ustvarjamo tudi veliko energijske izgube. 

Rešitev za to, da bomo v svojem domu dihali čist in svež zrak, so prezračevalni sistemi, ki v prostor stalno dovajajo svež zrak, iz njega pa odvajajo izrabljenega skupaj z vsemi ostalimi škodljivimi snovmi in tako namesto vas poskrbijo za nadzorovano prezračevanje ter optimalno mikroklimo v notranjih prostorih.

Čas je, da tudi v svojem domu zadihate (boljši zrak) s polnimi pljuči.

Prezračimo Slovenijo!
 
Za začetek pomladi smo pripravili posebno akcijo, v kateri vam nudimo kar 40 % popust* na vse elemente prezračevalnega sistema Lunos (Lunos e2, pametno krmiljenje i-Vent in ventilatorske enote Silvento). In še več: Poleg popusta vam v sodelovanju z Leanpay omogočamo tudi plačilo na obroke.

Zadihajte (boljši zrak) s polnimi pljuči!

Akcija velja od 1. 3. do 30. 4. 2023.

*20 % popusta Lunos + 20 % popusta Eko sklad

Več >>

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog