Novice - Krediti

Oglasno besedilo

Odkrijte prednosti bivanja v mansardi

Objavljeno dne 17.05.2023



Tondach rešitve za šarmanten dom

Ko izbiramo nepremičnino, je zdravo in kakovostno stanovanje, v današnjem času najnujnejši pogoj izbire. Dom ni le prostor za počitek, ampak tudi prostor za druženje, prostor, kjer doživljamo posebne trenutke v življenju. Poseben čar vsakemu domu dajejo mansarde, ki s svojim dizajnom in ureditvijo osvojijo že na prvi pogled. Vse več ljudi odkriva čare, ki jim jih nudi podstrešje in ureditev bivanja v njem ter ga izpostavlja kot prostor, ki odpira nešteto možnosti za opremljanje in izražanje kreativnosti, hkrati pa ustvarja udoben prostor za bivanje.

Estetika je danes prav tako pomembna kot kvaliteta, in zato je poleg funkcionalne, edinstvene in lepo urejene mansarde pozornost pomembno posvetiti tudi izbiri kakovostnih materialov, ki bodo prostor ustrezno zaščitili. Najpomembnejši so seveda strešniki, katerih glavna naloga je, da dom zaščitijo pred vsemi vremenskimi vplivi, hkrati pa s svojo naravno sestavo (glino) zagotavljajo prijetno in zdravo klimo v prostoru. Tradicija proizvajanja in uporabe naravnih Tondach strešnikov je omogočila izdelavo kakovostnih streh, ki ščitijo vsak dom, v vsakem podnebju in v vseh vremenskih razmerah. Pogoj za varnost in popolno zaščito strehe, je vgradnja celotne sistemske rešitve, ki vključuje vso potrebno dodatno strešno opremo, s čimer je zagotovljena 33 letna garancija. Da bo dom, zgrajen z Wienerberger izdelki, vrhunske kakovosti, je na voljo celoten program trajnostnih gradbenih materialov in sistemskih rešitev.

Ujemajoč in popoln par Tondach strešnikom so Tondach strešna okna, ki bodo naredila bivanje v mansardi bolj veselo, udobno in svetlo. Strešna okna v prostor dovajajo večjo količino dnevne svetlobe, osvetljujejo prostor dlje kot klasična okna, notranjost prostora pa vizualno povečajo in jo naredijo privlačnejšo. Tondach strešna okna omogočajo optimalno prezračevanje prostora, zmanjšujejo zračno vlago in so vir svetlobe, ki pozitivno vpliva na nas in naše zdravje. Elegantna, zapeljiva in kakovostna Tondach strešna okna, ki so popolnoma kompatibilna s Tondach strešniki in sistemsko opremo, bodo zagotovila brezhibno zaščito vaše strehe in poskrbela, da bo mansarda postala vaš najbolj priljubljen prostor v domu.

Wienerberger ponosno stoji za Tondach strešnimi okni in njihovo kakovost zagotavlja z 10-letno garancijo na okno, 20-letno garancijo na steklo in doživljenjsko garancijo na poškodbe stekla zaradi toče. Poleg same kakovosti oken je zahvaljujoč kompatibilnosti Tondach strešnih oken in Tondach strešnikov zagotovljena neoporečna kvaliteta celotne strehe in varnost vseh članov gospodinjstva.

Če iščete rešitve, ki bodo racionalizirale porabo energije, si prizadevate za ohranjanje okolja ter želite zagotoviti zdravje in varnost vseh članov gospodinjstva, ima Tondach na voljo celovite rešitve za vašo novo streho. Med široko paleto razpoložljivih barv Tondach strešnikov in različnimi modeli strešnih oken, ki so na voljo v različnih dimenzijah, je mogoče najti kreativno rešitev za vsak dom. Ko izberete barvo in model, ki bi se najbolj prilegal vaši strehi, lahko z nekaj kliki izračunate potrebno količino materiala z brezplačnim spletnim kalkulatorjem, ki je dostopen na spletni strani Wienerberger.

In ne pozabite, da vam je na voljo tudi tehnična podpora Wienerberger, ki vam nudi popolnoma brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri idealnega okna in strešnikov za vaš dom. Zagotovite si dobro poznano Tondach kvaliteto, obiščite našo spletno stran, oglejte si ponudbo in preučite vse prednosti, ki jih v vaš dom prinaša izbira Tondach strešnih rešitev.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog