Novice - Krediti

Oglasno besedilo

Kvadrati sreče po vaši meri

Objavljeno dne 13.03.2019

Kjer so želje in pričakovanja, tam so tudi vprašanja in dvomi. Da bi se lažje odločili za rešitev, ki jo dejansko potrebujete, so izkušeni strokovnjaki v Novi KBM pripravili nabor hitrih nasvetov, ki vam lahko olajšajo ustvarjanje lastnih kvadratov sreče.

1/ Kredit naj ustreza vašim zmožnostim.

Spadate med tiste, ki uživate, ko je vse do potankosti načrtovano, ali živite bolj svobodno? Če prisegate na dinamiko, se odločite za stanovanjski kredit s spremenljivo obrestno mero in s tem različno visoke mesečne obveznosti. Če pa stavite na stabilnost, izberite kredit s fiksno obrestno mero, kjer vaš mesečni obrok do konca odplačevanja ostaja nespremenjen.

Stabilnost in dinamika na enem mestu? Kot prvo novost v ponudbi Nova KBM predstavlja stanovanjski kredit kombinirano obrestno mero, kjer je prvih 5 ali 10 let obrestna mera fiksna (v tem obdobju ni negotovosti pred spremembo mesečnega obroka), nato pa spremenljiva. Banka lahko stranki ponudi tudi nadaljevanje kredita s fiksno obrestno mero, vendar po takrat veljavni obrestni meri.

Stanovanjski kredit s 100-odstotnim izplačilom v gotovini? Tako je. Gre za drugo novost v ponudbi stanovanjskih kreditov Nove KBM, ki vam omogoča tudi nenamensko porabo sredstev.

Svoje kvadrate sreče pa lahko že obstoječe stranke Nove KBM kot imetniki Paketa KompletPaketa Premium in udeleženci programa Banka na Delu v posebni omejeni ponudbi pridobite, obnovite ali uredite še ugodneje. Preverite še danes na nkbm.si/stanovanjski-krediti ali v najbližji poslovalnici Nove KBM.

2/ Tudi za nekomitente.

Izračun najboljše oblike financiranja je na voljo tako komitentom Nove KBM kot nekomitentom. Da v postopku pride do čim manj presenečenj, vam strokovnjaki pomagajo tudi pri urejanju potrebne dokumentacije (izpiski zemljiške knjige, pridobivanje soglasij ipd.).

3/ Katere prihodke banka upošteva pri izračunu?

Pri ugotavljanju finančne sposobnosti kreditojemalca Nova KBM poleg prilivov (plača, pokojnina) upošteva tudi prihodke iz naslova potnih stroškov in malice. Dostopnost kreditov pa še dodatno povečuje tudi z možnostjo, da kredit odplačujete skupaj s kreditno sposobnimi člani družine.

4/ Izberite banko, ki vam prisluhne.

Nova KBM prisluhne tudi v nepričakovanih situacijah. Kredit lahko tako sklenete tudi za poplačilo obstoječih obveznosti. Prav tako lahko na enem mestu sklenete še življenjsko zavarovanje, s katerim poskrbite zase in svoje bližnje. Da pa bodo pred neljubimi situacijami varni tudi vaši kvadrati sreče, ne pozabite še na premoženjsko zavarovanje.

Raziščite več o poti do kvadratov sreče in posebni ponudbi na nkbm.si/stanovanjski-krediti ali pri izkušenih strokovnjakih v poslovalnicah banke.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje