Novice - Krediti

Oglasno besedilo

Kdaj je jutranji pogled v zrcalo najlepši?

Objavljeno dne 19.03.2018

Zakaj je tako pomembno biti na svojem? Večkrat slišimo, da je to specifično slovenska navada. Želja po lastnini. In da je v tujini drugače. Da tam stanovanja večinoma najemajo. A mesečna najemnina stanovanja v Sloveniji ni prav dosti oddaljena od mesečna obroka za stanovanjski kredit. Poleg tega še vedno drži neizpodbitno dejstvo: po letih plačevanja najemnine nimate v lasti ničesar. Po letih plačevanja stanovanjskega kredita imate v lasti dom. In dom je eden od temeljev modernega človeka.

Pred več kot 10.000 leti se je v razvoju človeka namreč zgodila revolucija. Naši predniki so se takrat očitno odločili, da je dovolj nezanesljivega lova in nabiralništva, zato so se ustalili na enem mestu, da bi lahko gojili žita in druge poljščine ter si zagotovili preživetje v težkih časih. To obdobje je danes znano kot kmetijska revolucija.

Lahko bi rekli, da je kmetijska revolucija postavila temelje za dom, kot ga razumemo danes. Človek se je naučil obdelovati zemljo, ki mu je delo in trud vedno bolj obilno vračala. Potem ko je razrešil osnovno vprašanje – kje bo spal, kam se lahko vedno zateče – je začel delati velike stvari. Lahko se je posvetil delu in raziskovanju, saj je vedel, da se bo imel zvečer kam vrniti.

Tisti trenutek, ko si je človek ustvaril dom, se je začel njegov bliskovit napredek. Najbrž prav vsi, ki ste kdaj iskali stanovanje, poznate občutek olajšanja. Olajšanje, ki se zgodi, ko razrešimo vprašanje, kje bomo v prihodnje spali, se zbujali, delali, ustvarjali, počivali, jedli, sanjarili, kovali načrte in kamor se bomo vedno lahko vrnili.

Vemo, da stanovanja v Sloveniji niso ravno poceni. Da lahko za najem ali pa za nakup odštejemo skoraj toliko kot v nekaterih večjih evropskih prestolnicah. Zato je nakup stanovanja ena od pomembnejših odločitev, ki jih sprejmemo v življenju. Pri Intesi Sanpaolo Bank si želimo, da bi imeli pri svoji odločitvi občutek, da ste izbrali pravo stvar.

Prav zato vam omogočamo, da najamete stanovanjski kredit po ugodni fiksni ali spremenljivi obrestni meri.

Če želite izkoristiti  trenutno ugodno situacijo na medbančnem trgu, vam je na voljo stanovanjski kredit s spremenljivo obrestno mero.  Če pa vam je bolj pomembna dolgoročna varnost, kjer nihanja na medbančnem trgu ne morejo vplivati na višino vašega mesečnega obroka, pa vam priporočamo stanovanjski kredit s fiksno obrestno mero.

Danes je povpraševanje po fiksnih stanovanjskih kreditih v porastu, vendar jih ponuja vse manj evropskih bank. Intesa Sanpaolo Bank predstavlja eno od redkih bank, kjer vam omogočamo najem stanovanjskega kredita s fiksno obrestno mero  do 30 let, kar je na slovenskem trgu prej izjema kot pravilo. 

Stanovanjski kredit seveda ni namenjen samo nakupu stanovanja, lahko ga najamete tudi za gradnjo hiše ali njeno obnovo, obnovo stanovanja ali vikenda, nakup stavbnega zemljišča, poplačilo manj ugodnega kredita pri drugi banki … Višina kredita je odvisna od vaše kreditne sposobnosti in vrednosti nepremičnine.

Z akcijo ugodnih stanovanjskih kreditov Intese Sanpaolo Bank vam želimo omogočiti, da razrešite najbolj osnovno vprašanje: kje bomo spali? Gotovost prinaša zadovoljstvo, zadovoljstvo prinaša napredek, napredek nam omogoči, da nas ne motijo več nepomembne stvari. Zato je odgovor na naslovno vprašanje lahek. Pogled v zrcalo ni najlepši takrat, ko zadostimo tej ali oni lastni nečimrnosti. Pogled v zrcalo je najlepši takrat, ko nam rešitev osnovne negotovosti omogoča jasen pogled v prihodnost.

Ta se začne z jutrom v novem domu.

Nov začetek. Nova priložnost.

Več >>

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog