Novice - Krediti

Oglasno besedilo

Enostavneje do okolju prijazne nepremičnine

Objavljeno dne 24.11.2022

Ljudje težko spreminjamo svoje navade. A vsesplošna draginja nas je spodbudila, da smo začeli razmišljati o rešitvah, s katerimi ne samo prihranimo, ampak z njimi ohranjamo tudi naravo. V Novi KBM pozdravljajo prizadevanja svojih strank, zato so svojo ponudbo razširili s stanovanjskimi krediti, ki so namenjeni investicijam v trajnostne rešitve.
 

Zeleni stanovanjski kredit

Nakup ali gradnja energijsko učinkovite hiše je ob vse dražjih materialih velik finančni zalogaj. Morda lahko prihranite na stroških ogrevanja tako, da obnovite fasado, zamenjate okna, vrata ali streho. Tovrstne investicije so povezane z višjim začetnim finančnim vložkom, ki nas lahko odvrne od tega, da bi prešli od besed k dejanjem. V Novi KBM, ki je med prvimi v Sloveniji prejela Green Star certifikat, prvo slovensko priznanje za uspešnost podjetij na poti zelene preobrazbe, se zavedajo, da lahko zeleni preboj dosežemo samo skupaj, zato spodbujajo okolju prijazne investicije.

Zeleni stanovanjski kredit s fiksno obrestno mero in ročnostjo do 20 let ali s spremenljivo obrestno mero in ročnostjo do 31 let je strankam na voljo po ugodnejših obrestnih merah kot klasični stanovanjski kredit, najamete pa ga lahko tudi za izgradnjo lastne sončne elektrarne ali nakup toplotne črpalke. Do 31. 12. 2022 boste prihranili tudi stroške odobritve kredita, saj vam jih v Novi KBM ne bodo obračunali.
 

Skupni cilj

V Novi KBM se zavedajo svoje odgovornosti, ki jo na področju trajnostnega poslovanja nosijo kot ena največjih bančnih institucij v državi. Zato z zelenimi krediti lajšajo pot do okolju prijaznih alternativ tudi svojim strankam. Navsezadnje si vsi prizadevamo za isti cilj – ohraniti naš planet tudi za generacije, ki šele prihajajo.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog