Novice - Pasivna gradnja

Oglasno besedilo

Dnevi odrtih vrat montažnih hiš Rihter

Objavljeno dne 04.11.2014

Podjetje Rihter montažne gradnje, vabi na dneve odprtih vrat in oglede dveh hiš iz ponudbe pasivne gradnje.

Zaradi velikega zanimanja za hišo 154 bodo v mesecu novembru za vas ponovno odprta vrata te hiše. Dan kasneje pa si boste lahko ogledali še hišo Šentrupert.

Termini za ogled so naslednji:

Hiša 154 je zgrajena v konstrukcijskem sistemu Rihter pasiv, za katerega smo pridobili certifikat Passivhaus inštituta iz Darmstadta. Možna je tudi izvedba v vseh ostalih sistemih, ki jih ponuja podjetje Rihter. Strokovnjaki za pasivno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije o montažni gradnji ter predstavili naše konstrukcijske sisteme za pasivno in nizkoenergijsko gradnjo. Izvedeli boste tudi vse o ogrevanju in prezračevanju v nizkoenergijskih in pasivnih hišah. Bančni strokovnjaki pa vas bodo seznanili z možnostmi financiranja vaše bodoče hiše.

9.11.2014 pa bo na ogled še hiša v savinjski dolini, natančnje v občini Braslovče. Predstavili bomo hišo Šentrupert. Hiša je prav tako zgrajena v pasivnem standardu. Tudi v Braslovčah boste naše strokovnjake lahko vprašali vse kar vas zanima glede montažne gradnje. Najpomembneje pa je, da si boste lahko ogledali vse detajle, ki so pomembni, da je pasivna hiša zgrajena kakovostno in ustreza vsem zahtevam za tovrstno gradnjo.

Prijave za dan odprtih vrat oddajte na elektronski naslov [email protected], po telefonu na številko 03/839-04-30 ali preko spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ >>.

Vir: SLONEP

Več: http://www.rihter.si/novica.aspx?id=324

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog