Novice - Urejanje

novica

Stenske dekorativne nalepke ali stenski tatooji

Objavljeno dne 10.02.2010
V vsakem stanovanju, hiši ali pisarni imamo vsaj nekaj praznih sten, ki jih ne zasedajo omare ali drugo pohištvo. Lahko jih okrasimo s fotografijami ali slikami in delovale bodo mnogo manj prazno. Alternativa je, da na steno narišemo različne vzorce, kar pa zahteva nekaj spretnosti in navdiha. Drugačna rešitev pa je, da na steno namestimo dekorativne stenske nalepke ali stenske tatooje (wall tatoo, wandtatoo). Te so enostavne za namestitev, stene pa popestrijo tako, da postane prostor zanimiv. Ponudba motivov in oblik je velika.

Motiv za stensko nalepko
Izbira motivov, oblik in barv je pestra.

Stenske nalepke so izdelane iz umetnih materialov. Njihova montaža je enostavna, saj jih preprosto nalepimo na steno. Nalepimo jih lahko na vse gladke površine, ki ne vsebujejo silikona, kot so tapete, kovine, ploščice in navadne pleskane stene. Pred nameščanjem steno po potrebi očistimo in razmastimo. Namestitev je enostavna, saj so nalepke samolepilne, pomembno je le, da pri nameščanju odstranimo morebitne zračne mehurčke. Če se po določenem času nalepke naveličamo, jo lahko enostavno odstranimo s sušilcem za lase, tako da jo segrejemo.

Stenska nalepka
Stenske nalepke so primerna popestritev otroške sobe (foto: Homesticker)


Izbira različnih motivov je velika. Izbiramo lahko med enostavnimi in zapletenimi motivi, različnimi barvami in oblikami. Izbira je prepuščena našim željam, ponudba na trgu pa je velika. Stenske dekorativne nalepke je mogoče kupiti v boljših trgovinah z opremo za dom in preko različnih spletnih strani, ki imajo zelo obsežno in raznoliko ponudbo (Primawall, Pisan dom, Domestic, Homesticker).

M.P.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog