Novice - Urejanje

novica

Praznična dekoracija

Objavljeno dne 21.12.2012


Praznovanje v krogu najbližjih, druženje, obdarovanje in izrekanje lepih želja je tisto, kar praznike naredi čarobne in nepozabne. Zadnji mesec v letu zasije v vsem svojem sijaju, mesta in ulice dobijo svetlečo podobo, domove pa napolnijo bleščeči okraski in dekoracija v rdeči in zlati barvi.

V veselem in magičnem decembru si lahko privoščimo kapljo čez rob in svoje stanovanje spremenimo v pravljično deželo. Tradicionalna božična smreka, s katero skorajda vsaka družina okrasi svoj dom, utripajoče luči ter svetleči novoletni napisi ustvarijo razkošen in vesel ambient, zbližujejo družine ter poustvarijo spomine iz otroštva.

Praznična dekoracija je prav tako pomembna kot opremljanje stanovanja, zato se je moramo lotiti resno. Pravilo manj je več lahko malce pozabimo, vendar še vedno pazimo, da stanovanja ne spremenimo v mesto luči in zabave. Posebno pozornost si zasluži dekoriranje praznične mize, ki v zadnjih nekaj letih dobiva tudi bolj moderno preobleko.

Izberite en stil dekoriranja in se ga držite po vsem stanovanju, če obožujete puristični in moderni stil in imate v tem stilu opremljeno tudi stanovanje, potem izberite enake tudi okraske, če je vaše stanovanje bolj tradicionalno ali podeželsko, izberite klasične okraske. Pri dekoriranju ne pozabite na dišave, ki so pri praznični dekoraciji ključnega pomena, na venčku klasične sveče raje zamenjajte z dišečimi in tako združite eno z drugim. Pri dekoriranju se ni potrebno omejiti le na en prostor ali nasprotno ne dekorirajte čisto vseh kotičkov stanovanja, prav tako se lahko oddaljite od značilne božične barvne lestvice.

Prepustite se domišljiji in otroški razposajenosti!


Trgovina "VonjNarave"
ZARA d.o.o .

Vir: SLONEP

Več: http://www.vonjnarave.si/index.php/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog