Novice - Urejanje

Oglasno besedilo

Pohištvo CALLIGARIS je več kot samo mize in stoli

Objavljeno dne 01.09.2023

Calligaris, katerega ekskluzivni partner za Slovenijo je podjetje MAROS d.o.o., je vodilni evropski proizvajalec miz, stolov in dodatkov za dom.

Njihovo pohištvo za opremo jedilnic, kamor nedvomno sodijo fiksne in raztegljive mize in kakovostni jedilni in barski stoli, je prisotno po celem svetu. Kakovostno pohištvo s poudarkom na slogu, v kombinaciji z različnimi materiali in obdelavami, sestavljajo katalog z več tisoč izdelki. Calligaris nudi različne mize, stole, sedežne garniture, počivalnike, ogledala, komode, vitrine, predalnike, svetila in druge elemente pohištva za vaš trendovski ali tradicionalni okus.

Calligaris – zvest kupcem v preteklosti,  sedanjosti in prihodnosti

Zgodba enega največjih izdelovalcev stolov in miz na svetu se  je začela pisati leta 1923, ko je ustanovitelj podjetja Antonio Calligaris začel izdelovati lesene stole, poimenovane Marocco.

Danes Calligaris stoli nudijo bistveno več kot nekoč. Moderen dizajn, neprekosljivo udobje, ergonomija in vrhunski materiali obdelani z najsodobnejšo tehnologijo, so današnje odlike stolov Calligaris.  

Več o stolih Calligaris izveste TUKAJ.

Calligaris kot vodilni proizvajalec pohištva in dodatkov za dom je tudi eden izmed vodilnih kreatorjev pohištvenih modnih trendov in inovativnih tehnologij, ki jih vsako leto predstavlja na milanskem in drugih pohištvenih sejmih po Evropi in tudi izven.  

Mize fiksne ali raztegljive z inovativnimi mehanizmi za hitro in preprosto raztegovanje bodo v hipu rešile vaš prostorski problem. Večina  njihovih jedilnih miz se podaljša v različne dolžine tako, da boste lahko za svojo mizo posedli večje število ljudi. 

Več o mizah Calligaris izveste TUKAJ.

Calligaris pa seveda niso samo stoli in mize. Ponudbo pohištva Calligaris dopolnjujejo tudi komode, regali in vitrine, ki jih odlikuje dovršen italijanski dizajn, sodobni materiali in vrhunska kvaliteta izdelave.

Več o komodah, regalih in vitrinah Calligaris izveste TUKAJ.

V salonih pohištva Maros so na voljo tudi postelje Calligaris. Pohištvo Calligaris za opremo spalnic, poleg postelj, nudi tudi raznolike nočne omarice, komode in predalnike.  

Kakovostne postelje so oblikovno dovršene in kreativnih oblik, oblazinjene ali lesene, z možnostjo dvižnega posteljnega dna in snemljivih prevlek.

In "še pika na i", z dodatki za dom in dekoracijo Calligaris, vaš dom zažari v vsej svoji praktičnosti in lepoti. Preproge, klubske mizice, garderobna stojala, toaletne mizice, fotelji, svetila,... 

Partner podjetja Calligaris za Slovenijo MAROS D.O.O., ki ponudbo pohištva predstavlja v dveh salonih pohištva:

Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53

Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Še več ponudbe pohištva in dodatkov za dom pa si oglejte na www.maros.si

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog