Novice - Urejanje

novica

Dekorativne nalepke za vrata

Dekorativne nalepke za vrata
Objavljeno dne 22.09.2011

Vrata so prva stvar, ki jo obiskovalec vidi, ko vstopa v prostor. Na podlagi prvega vtisa si ustvari mnenje, zato je pomembno, da se ujemajo s prostorom barvno ter slogovno in povezujejo oba prostora. Tisti, ki ne marajo klasike, lahko popestrijo vrata na nov način z barvnimi nalepkami.

Ponudniki nalepk za vrata ponujajo veliko izbiro motivov: od živali, narave, abstraktnih vzorcev, cvetličnih, retro vzorcev itd. Lahko pa povečajo tudi sliko po vaši izbiri, vendar mora biti fotografija dovolj kakovostna. V podjetju Tapete decor svetujejo: »Če si stranka zaželi nalepko po svoji fotografiji, mora biti ta v čim večji resoluciji, da bo sam tisk nalepke čim bolj čist. Če je slika v premajhni resoluciji, je ni možno povečati, ne da bi popačili samo fotografijo.«

Poleg raznih motivov nekateri ponudniki prodajajo tudi nalepke za označbo toalet, pisarn, skladišč in podobnih. Take nalepke so primerne predvsem za poslovne prostore in lokale.

Nalepke vsak kupec lahko prilepi sam, v spletni trgovini Nalepka.org pa pravijo, da je nanos enostaven. »Kupec lahko enostavno nalepko prilepi sam - vsaki pošiljki priložimo navodila za lepljenje, večjim dekorativnim nalepkam pa tudi plastični pripomoček za glajenje nalepke.

Cene nalepk so odvisne od več dejavnikov, predvsem od materiala iz katerega so narejene.
»Večina proizvajalcev izdeluje nalepke iz PVC materiala, saj so te zelo obstojne in cenovno zelo ugodne, obstajajo pa nalepke iz velurja in tekstila, ki pa so cenovno višjega ranga. Seveda pa so same nalepke dražje tudi, če se izdelajo po naročilu kupca, saj mora proizvajalec vnesti v svoj sistem žaljeno fotografijo in jo obdelati,« pravijo v podjetju Tapete decor.

Če želimo v svoj dom vnesti malo svežine, obenem pa nimamo časa ali volje preurejati stanovanja, lahko to storimo s popestritvijo vrat. Z nalepkami to storimo na lahek, hiter in razmeroma ugoden način.

Samanta Zupan

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog