Vprašanja - UrejanjeKakšne barvo stene izbrati?

VPRAŠANJE:

Kakšna barva stene bi ustrezala za televizijskim sprejemnikom? Sedežna je tudi v bež barvi.

http://www.shrani.si/f/35/xF/GcL7sKY/dscn5845.jpg


(TV)


ODGOVOR:

Glede na to, da imate pohištvo bele barve, lahko izberete skorajda katero koli barvo. Največ je odvisno od vašega osebnega okusa – ali si želite bolj živih barv ali pastelnih odtenkov. Trenutno je zelo popularna travnato zelena barva v kombinaciji z belim pohištvom. Poleg živih barv so popularne tudi različne reliefne tapete in stenske nalepke. V vašem primeru pa bi v poštev prišla tudi nova barva »greige,« ki je kombinacija sive, rjave in vijolične. Odvisno od odtenka lahko deluje toplo ali hladno.

Več barve v sam prostor pa lahko v primeru, da se še ne morete odločiti o barvi stene, dodate tudi z različnimi dodatki, kot so zavese, namizni tekači, okrasne blazine, svečniki, sklede, slike, …

31.03.2011 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog