Novice - Urejanje

novica

Mozaik prostora - kot posamezni kadri v filmu, 5. del

Objavljeno dne 16.11.2006

Špela Zorčič, oblikovalka prostorov, je v svoji poklicni karieri uredila večje število zasebnih in javnih prostorov. Nekaj njenih ureditev je na SLONEP.net že bilo mogoče videti, sedaj pa je pripravila obsežnejšo predstavitev svojega dela z naslovom Mozaik prostora – kot posamezni kadri v filmu.

Po naročilu izdelana kuhinja je sestavljena iz dveh vzporednih linij kuhinjskih elementov, ki se v svoji vzdolžni smeri na desni spojijo s kovinsko mizo, izdelano iz enake kovine kot desni del pulta.

Sedišča so poenostavljenih in posrečenih oblik, predvsem pa nenavadno udobna. Stensko kuhinjsko površino tvorijo plošče metalnega vtisa, več elementov- zlato, baker, zlato. Poleg eksotične vijola stene v vzdolžnem delu interierja in orient lestencem, prostor obogatijo še zavese v obliki praktičnih prosojnih rolojev.

Dnevni prostor sestavlja moderen kamin, ki se nadaljuje v trikotno zasnovo kot spodnjo oblogo, ki podaljša površino kurišča, na desni pa se nadaljuje v nizko omarico. Vsi elementi so nizki – klubska mizica, z žametasto peno na tleh, blazinami in počivalnikom na desni.

Več člankov >>

Besedilo, fotografije in risbe: Špela Zorčič

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog