Vprašanja - SvetilaSvetila za montažo v betonsko ploščo

VPRAŠANJE:

V načrtu za izgradnjo hiše je arhitekt projektiral osvetlitev prostorov z veliko reflektorji moči 40 - 60W. Ti reflektorji (ne halogenski) naj bi bili vgrajeni direktno v betonsko ploščo. Kje bi lahko dobil take reflektorje, ki bi bili namenje ni za tovrstno montažo? V trgovinah so na voljo samo za montažo v Knauf stropove. Hvala Tomaž

(Tomaž Jarc)


ODGOVOR:

 

Predlagamo vam, da se za podatek o proizvajalcu reflektorjev (in seveda tehnične podatke) obrnete na vašega projektanta, saj je le o­n te reflektorje nekje že moral videti ali pa je projektiral na slepo?

   

06.06.2005 (GRADIMO.si)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog