Vprašanja - SvetilaCE standardi

VPRAŠANJE:

Iščem informacije o CE standardih. Prav bi mi prišel kakršenkoli kontakt (spletna stran, tel številka, predpis... )!
Že vnaprej se Vam zahvaljujem za pomoč.
Lep pozdrav!

(P.)


ODGOVOR:

Vaše vprašanje se sicer ne nanaša neposredno na nepremičnine, pa vendar vam bodo poskušali odgovoriti, ker bi ta standard na področju tehničnih naprav lahko povezali tudi z nepremičninami in gradnjo.

Več informacij boste lahko našli na straneh:

- STANDARDS, CE MARKING AND "NEW APPROACH" DIRECTIVES

Council Decision of 22 July 1993 concerning the modules for the various phases of the conformity assessment procedures and the rules for the affixing and use of the CE conformity marking, which are intended to be used in the technical harmonization directives

13.01.2003 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog