Novice - Spalnice

Oglasno besedilo

Pohištvo za popolno spalnico

Objavljeno dne 22.05.2023

Spalnica je najintimnejši prostor vsakega doma. Nudi naj prijetno zatočišče pred zunanjim svetom. Zato bodite pri načrtovanju svoje spalnice pozorni na vse podrobnosti. S pravilno izbiro in postavitvijo pohištva, z ustreznimi barvami ter premišljenim izborom dekoracij, si zagotovite unikatno spalnico, ki ustreza vsem vašim željam. V njej se boste počutili odlično in si napolnili dušo in telo. V različnih prostorih so možne različne rešitve, pri čemer je pomembno upoštevati življenjske navade obeh partnerjev. Akronovi strokovnjaki svetujejo pri najboljši izbiri.

Malce drugačna postavitev pohištva v spalnici

Brez vgradnih omar ne gre

Akron je specialist za vgradne omare. Vgrajene od tal do stropa in od stene do stene, poskrbijo za popoln izkoristek prostora. Umestimo jih lahko v vse ambiente, zagotovo pa ne smejo manjkati v spalnici. Glavni poudarek je na funkcionalnosti - elegantne rešitve zagotavljajo popolno organiziranje oblačil, čevljev in druge opreme. Brezhibno izdelane iz kakovostnih materialov in raznolikih barvnih kombinacij, so prilagojene sodobnemu načinu življenja in vsakemu prostoru dodajo estetsko vrednost.

Izkoristek prostora v mansardi

Praktična rešitev je tudi umestitev vgradne omare v mansardo. Na videz omejeni prostori in majhni kotički lahko hitro postanejo popolnoma uporabni in izkoriščeni. Ko vanje vgradimo vgradne omare, se prelevijo v čudovite shranjevalne prostore, hkrati pa delujejo razkošno in elegantno.

Ko omaro zamenja garderobna soba

Če imate na razpolago dovolj prostora, je garderobna soba najboljša izbira za pregledno shranjevanje. Lahko je del vaše spalnice, vhod vanjo pa pregradite z drsnimi vrati. Lahko pa v ta namen opremite ločeno sobo, v katero postavite vgradne omare, police, obešalnike, ogledalo, kakšen udoben fotelj, mizico in mehko preprogo.

Razkošje shranjevanja v garderobni sobi

Akronu na prvo mesto vselej postavlja uporabno vrednost, kar je v garderobni sobi še toliko bolj pomembno. Z načrtovano izbiro notranjosti omar, bo izbira garderobe enostavna in hitra.

Če torej iščete kakovostno pohištvo po meri, ki vam bo v čast in ponos, zagotovo poglejte na www.akron.si.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog