Novice - Spalnice

Oglasno besedilo

Katero pohištvo izbrati za vašega otroka?

Objavljeno dne 17.11.2014

Danes, v času finančne krize se je tudi način nakupovanja močno spremenil. Kupci so postali pri svojem nakupovalnem odločanju in odločitvah veliko bolj premišljeni in racionalni.

Nekateri se tako že na začetku odločijo za nakup kvalitetne sobice za dojenčke nevtralnih barv, pri kateri kasneje dokupijo večjo posteljo in jo spremenijo v otroško sobo. Spet drugim sobica za dojenčke ne pomeni veliko. Raje se odločijo za cenovno ugodno zibko in previjalno mizico, in ko otrok preraste standardno dimenzijo ležišča 70 x 140 cm mu kupijo otroško sobo, ki je cenovno ugodna in bo trajala vsaj do konca srednje šole. Danes je na žalost malo tistih, ki si lahko privoščijo ''vsake 4 leta'' nov design otroške sobe.


Cube Olive sobice za dojenčke

Letos je zelo moderen barvni odtenek hrasta v kombinaciji z belo barvo. Iz izkušenj ne priporočam živih barv, ker se jih otrok prehitro naveliča. Če ne prej, ko pride v puberteto, boste morali zamenjati tiste žive roza oziroma modre odtenke.


Pograd Stim

Če živite v najemniškem stanovanju, se morate vsekakor vprašati, koliko časa želite imeti pohištvo, ki ga kupujete. Tisti kosi pohištva, ki jih boste prestavljali iz stanovanja v stanovanje naj bodo bistveno kvalitetnejši. To ne pomeni, da mora biti to pohištvo masivno, lahko je tudi iz MDF-a (mediapana), ki se lahko z možnostmi obdelave površin (npr. zaobljeni robovi, razni dekorji...) in kakovostjo primerja z masivnim pohištvom, cenovno pa je nekoliko ugodnejše.


Otroška soba Alice

V Opremisidom spletni pohištveni trgovini se trudimo imeti v ponudbi nekaj za vsakogar. Pri nas najdete več kot 30 različnih otroških sob in verjamemo, da se za vsakogar najde tista prava. Trudimo se, da vam lahko ponudimo dizajn pohištvo po dostopnih cenah. Za tiste malo zahtevnejše predlagamo otroške sobe proizvajalca Timoore ali Gami. Tisti, ki pa želite dizajn sobico po dostopnejši ceni pa predlagamo našega francoskega proizvajalca Parisot.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo preko e-pošte: [email protected] ali na tel: 031 762 828.

Vir: SLONEP

Več: http://www.opremisidom.com

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog