Novice - Poslovni prostori

Oglasno besedilo

Tende, ki trajajo dlje

Objavljeno dne 29.01.2013

Vertikalne tende omogočajo poljubno regulacijo zaprtosti prostora. Vaš zunanji prostor postane prilagodljiv in uporaben skozi celotno sezono.

»VERTI CRISTAL« je zunanja navpična tenda s širokimi stranskimi vodili in tesnilnimi ščetkami, pri kateri prozorna Crystal folija sega globoko v vodila. S tem dosežemo popolno hermetično tesnjenje.


Hermetično tesnjenje

To uporabljamo za zastrtje zidnih ali balkonskih lož, kakor tudi za zimsko zaprtje zložljivih Pergotend »MEDITERRANEA« z vseh strani, pri čemer zagotovimo zunanji zaprt zimski prostor.

Ko se tenda spusti, se v spodnjem položaju fiksira z integriranimi mehanskimi blokatorji , tako da se specialna Crystal folija lahko napne in kljubuje tudi vetru. Pri najnovejši izvedbi tende model »VERTI CRYSTAL - BA«, pa ima sistem avtomatskega blokiranja tkanine in v primeru električnega motornega pogona tudi avtomatsko zategovanje Crystal folije v spodnjem položaju kljub temu, da je izvedba spuščanja na prosti pad. Tretji sistem je model ZERO 90, kateri ima avtomatski vlek v obe smeri in avtomatsko zategovanje tkanine v vsakem želenem položaju. To zagotavlja nevidni avtomatski napenjalni sistem z jermeni in plinskim teleskopom v čelnem profilu.


Zagotovljen zunanji zimski zaprt prostor

Dodatno stabilnost v vetru dosežemo s stranskim ZIP vpetjem tkanine po celotni višini vodil, največjo stabilnost v vetru pa dosežemo s sistemom mehanskih protivetrnih ojačitev, katere na površini tende prepolovijo moč vetra, obenem pa tvorijo mehansko varnostno zapreko. Ko tendo zapremo se protivetrni profili skupaj s platnom avtomatsko dvignejo oz. pospravijo tako, da imamo prost prehod. S ponudbo različnih sistemov zimskih zastrtij po funkciji in obliki, vam tako zagotavljamo obsežne možnosti izbire.

Pokličite 05/307-30-03 za brezplačno svetovanje. Letni vrt vam bo dodano vrednost v lokalu ustvarjal tudi pozimi. Premični zimsko - letni vrt pa vam bo na domu omogočal neizmerne možnosti, prihranek energije (za pasivne in varčne hiše), poljubno regulacijo svetlobe, toplote in zavetrja, kot tudi 2 v 1 – premični zimski vrt in obenem še senčilo.


Vir: SLONEP

Več: http://www.ralux.si/sl/zimske-tende-verti-cristal-zipba

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog