Novice - Kuhinje

Oglasno besedilo

Svetovanje na domu, izdelava po meri, TOP cena = Vesta

Objavljeno dne 23.06.2023

Blagovna znamka Vesta je pojem sodobnega in inovativnega načina prodaje kuhinj in ostalega pohištva s svetovanjem in izrisom na vašem domu. 

Poskrbimo za brezplačno strokovno svetovanje pri izbiri idejne zasnove vaše nove kuhinje in ostalega pohištva po meri. Cena ponudbe pa bo prijeten bonus, nad katerim boste navdušeni.

Kako delujemo?

1. Komunikacija

Pot, dolga tisoč milj, se prične s prvim korakom - s komunikacijo. Smo slovenski tim z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje kuhinjskega ter ostalega pohištva na domačem in tujih trgih. Ob povabilu vas bomo obiskali in vam svetovali na vašem domu oz. v prostoru, kjer bo postavljena nova kuhinja ter ostalo pohištvo. Klasična prodaja kuhinj temelji na vgradnji celotnega niza stroškov v prodajno ceno izdelka. Zaradi tega smo se odločili za drugačen pristop k prodaji. Smo direktna vez med vami in proizvajalcem. Na vaš kontakt se bomo nemudoma odzvali.

2. Prihod

Po prijavi na spletni strani vas bo kontaktiral naš strokovni sodelavec ter se z vami dogovoril o podrobnostih obiska, saj vašo varnost in zaupanje postavljamo na prvo mesto. Skrbno in razumljivo vam bo posredoval vse potrebne informacije o najbolj sodobnih dognanjih v kuhinjski (pohištveni) industriji. Za lažjo izbiro in odločitev vam bo pojasnil razlike med materiali, dekorji in tehničnimi rešitvami. Predlagal bo več dizajnersko- estetskih in cenovnih možnosti, upoštevajoč vaše ideje, želje in finančne okvirje. Ob ogledu in izmeri prostora vam bo priporočal tehnične rešitve za funkcionalno postavitev kuhinjskih elementov, ki so odvisne od električnih in vodovodnih priključkov, pravokotnosti sten, postavitve razsvetljave, položaja oken, vpadnega kota svetlobe, različnih izvedb nap itd. Upoštevanje vseh teh faktorjev pripelje do najboljšega možnega predloga postavitve kuhinje, zato je svetovanje našega strokovnjaka na vašem domu izjemnega pomena. Po želji vam bo pomagal pri izbiri gospodinjskih aparatov različnih proizvajalcev, kuhinjskih korit, armatur ter ostale kuhinjske opreme. Nakup kuhinjskih aparatov lahko izvedete v lastni režiji ali pa vam to uredimo mi. V obeh primerih vam bomo aparate brezplačno vgradili v vašo kuhinjo in priklopili na omrežja. Ekipa naših monterjev ima vsa potrebna znanja za priklop gospodinjskih aparatov na električno in vodovodno omrežje. Za razliko od drugih ponudnikov, naša storitev vključuje kompletno montažo in priklope brez dodatnih stroškov za vas.

3. Izris

V osnovnem naboru je več modelov kuhinj, ki ponujajo sodobne in inovativne rešitve kuhinjskega "problema". Omogočamo vam tudi individualno prilagoditev kuhinjskih elementov glede na optimalno postavitev v prostoru. V našem prodajnem programu je zelo velik izbor različnih odtenkov lakov (celotna barvna RAL in NCS lestvica) za isto ceno. Nudimo vam 65 dekorjev delovnih plošč in več dekorjev COMPACT delovnih plošč. 90 različnih dekorjev iveralov vodilnega proizvajalca EGGER vam omogoča veliko barvnih kombinacij, s katerimi boste lahko kuhinjo optimalno prilagodili obstoječemu prostoru. Ponujamo material akril SUPERMAT, na katerem manj vidne sledi prstnih odtisov. V asortimanu imamo tudi več različnih odtenkov barv akrila SUPERMATA v mat izvedbi, ki vam nudijo izjemni videz kuhinje za nižjo ceno. Akril imamo tudi v sijajni in izredno moderni metalik izvedbi.. Kuhinjski elementi so opremljeni z okovjem in mehanizmi vrhunskih svetovnih proizvajalcev - predali HETTICH AVANTECH, dvižni mehanizmi BLUM in dodatna oprema TITUS,PEKA in drugo. Vse te karakteristike postavljajo naše kuhinje v višji kakovostni segment. Prednost kuhinj Vesta je visoka kvaliteta, vrhunski dizajn in široka barvna paleta za izjemno ugodno ceno. Garancija na pohištveni del je 2 leti, na okovja 5 let od dneva nakupa.

Naročite se na brezplačen izris pri vas doma ali na daljavo: https://bit.ly/3ooWiVo

4. Usklajevanje

Ob odločitvi za nakup kuhinje in ostalega pohištva, bomo z vami uskladili natančen termin dobave in montaže. V primeru nakupa gospodinjskih aparatov iz naše ponudbe, bo dobava le-teh v dogovorjenem terminu. Rok dobave in montaže je 45 delavnih dni od vaše potrditve naročila. V dobavi kuhinje je zajet tudi vnos v vaš dom. V montažo kuhinje je vključen priklop gospodinjskih aparatov na električno in vodovodno omrežje.

5. Montaža

Našo prihodnost gradimo na visoki kakovosti storitev, zato ponujamo strokovno montažo usposobljenih in profesionalno izkušenih sodelavcev. Ponosni smo na montažno ekipo, ki svoje znanje in izkušnje nabira na zahtevnih trgih zahodne Evrope. Podprti so z vsemi potrebnimi strokovnimi znanji, dela izvajajo s profesionalnim montažnim orodjem. Za opravljanje svojih del imajo vsa zakonsko potrebna dovoljenja. Naši monterji vam bodo gospodinjske aparate vgradili in priklopili na električno in vodovodno omrežje ne glede na to, ali so kupljeni pri nas ali v lastni režiji. Prav tako vam bodo priklopili kuhinjsko armaturo. To ne predstavlja dodatnih stroškov za vas. Vso papirno embalažo bodo odpeljali s seboj in izvedli osnovno čiščenje kuhinjskega prostora. Ob zaključku montažnih del boste prejeli primopredajni zapisnik. Naše sodelovanje z vami se ne končuje z zaključeno montažo, za vsa dodatna vprašanja in nasvete smo vam vedno na voljo.

6. Prva kava!

Skozi vse te korake smo skupaj prišli do končnega cilja - vaše nove kuhinje in pohištva. V kolikor ste bili zadovoljni z nami, bomo veseli vašega priporočila.

Dovolite nam začutiti vaš prostor za kreiranje sanjske kuhinje in pohištva po vaših željah!

Vir: SLONEP

Več: https://bit.ly/3ooWiVo

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog