Novice - Kuhinje

Oglasno besedilo

Počutite se kot doma - v prenovljenem salonu Prevc!

Objavljeno dne 01.06.2012
Opremljanje doma je eno izmed najbolj zahtevnih opravil v življenju. Za optimalno opremo stanovanja, ki ustreza tako našim željam kot tudi finančnim možnostim, se najlažje odločimo, če se počutimo prijetno. V prijetnem in sproščenem
okolju najlažje sprejemamo pomembne odločitve.
To je bilo glavno vodilo pri odločitvi za prenovo salona pohištva Prevc v Dorfarjah pri Žabnici. Koncept klasičnega salona pohištva izpred nekaj let, ki temelji zgolj na goli postavitvi eksponatov, je že preživet, zato smo se v podjetju odločili za nov pristop.
V prenovljenem okolju salona pohištva v Žabnici so izpostavljeni najpomembnejši prostori v našem stanovanju: predvsem kuhinje, dnevne sobe, otroške sobe in spalnice. Še zlasti kuhinje, ki so središče našega doma in v povezavi z dnevnimi sobami niso predstavljene le kot razstavni eksponat, ampak kot prijetno zaključena celota, v sozvočju z zahtevami sodobnega časa in potrebami sodobnega človeka.



Velik poudarek dajemo slovenskim blagovnim znamkam, kakovostnemu pohištvu z dolgo življenjsko dobo in veliko uporabnostjo. Izbira elementov omogoča, da se pohištvo prilagodi prav vsakemu prostoru. Pestra izbira barv in materialov pa ponuja rešitve za vsak okus in žep. Vsak mesec je na voljo tudi posebna akcijska ponudba.
Počutite se kot doma in začutite, kakšno pohištvo ustreza prostorskim možnostim, ki jih imate, vašemu okusu in načinu življenja.



Vir: SLONEP

Več: http://www.prevc.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog