Novice - Kuhinje

Oglasno besedilo

Kuhinje v različnih mat izvedbah

Objavljeno dne 23.08.2023

Spoznaj svojo kuhinjo
 
Najcenejši je IVERAL MAT - oplemenitena (polepljena) iverna plošča z melamin papirjem v mat izvedbi, obrobljena z ABS trakom - prstni odtisi se vidijo. Priporoča se klasično čiščenje s primernimi čistilnimi sredstvi.
 
AKRIL MAT (supermat) - osnova je MDF plošča, tovarniško prekrita z smolo v mat izvedbi. Material je zaradi trdote izredno odporen na udarce, mehanske poškodbe ter imajo efekt manjvidnih prstnih odtisov. Vrata se izdelajo iz MDF plošče in se obrobijo z ABS trakom - izvedba je dražja od iveral mata za cca. 15 % , odvisno od proizvajalca. Največ špekulacij glede prstnih odtisov se dogaja ravno na račun matiranega akrila. Zaradi izredno gladke in na otip prijetne površine, prstni odtisi so manj vidni.
Torej ali je regeneracija (izginotje) prstnih odtisov zavajanje kupca? Niti ne ! Proizvajalci akrilnih plošč je s pomočjo nanotehnologije izdelal material, ki se imenuje FENIX NTM ali OPTIMAT . Ta material ima lastnost samostojne regeneracije prstnih odtisov in regeneracije po mehanskih poškodbah z pomočjo toplote (npr. likalnik). Seveda, umazana kuhinja se ne bo očistila samo od sebe, čiščenje pa bo veliko bolj enostavno!

Material je mednarodno patentiran. Cena mat kuhinje izdelane v materialu OPTIMAT je cca. 15 % višja od zgoraj navedenega akril supermata.
Torej, čudežni material resnično obstaja ! Presojo, ali se izplača ali ne - prepuščam vam ! 🙂. V primeru nakupa, bodite pozorni na dokazilo o originalnosti izdelka.

LAK MAT - osnova je MDF plošča, izrezana v obliki neobdelanih front, ki se nato (v posebnih komorah za lakiranje) prekrijejo z lakom. Kakovost laka je odvisna od števila nanosov. Kvaliteta izvedbe vrat je prav tako odvisna od količine nanosa (za kvaliteto velja vsaj šestkratni nanos). Velika prednost lak mata je skoraj neomejena izbira barv in barvnih odtenkov, poškodbe na frontah se lahko popravijo. Izvedba je dražja od akril supermata za cca. 10%, odvisno od proizvajalca.
 
Dovolite nam začutiti vaš prostor, kontaktirajte nas. Za realizacijo svojih idej se lahko prijavite na https://bit.ly/40EjWLk
 
Cena ponudbe pa bo prijetni bonus, nad katerim boste navdušeni!
 
Zakaj izbrati Vesta kuhinje:
  • svetovanje na domu
  • izdelava po meri
  • TOP cena
  • kakovost
  • široki izbor materialov, barv in dekorjev
  • trend v kuhinjah material z efektom manjvidnih prstnih odtisov
  • izkušnje, znanje, strokovnost

Uporabljajte znanje za prijetno bivanje !

Vir: SLONEP

Več: https://www.vesta-line.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog