Kuhinja

 • Urejanje kuhinje
  Za vsako kuhinjo je ključnega pomena, da je oblikovana racionalno in uporabno. Pri načrtovanju je treba misliti predvsem na potek dela v kuhinji in nekoliko manj na njen videz.

 • Kuhinja za kuharja
  Pravemu ljubiteljskemu kuharju ali kuharici je priprava hrane užitek in popestritev dneva. Zanj mora biti kuhinja oblikovana tako, da delo poteka tekoče, pohištvo pa mora biti všečnih oblik. Kuhinja ne sme biti zaprta, temveč odprta, da se lahko med delom druži z gosti, ki so ga obiskali.

 • Kuhinjski kotiček
  V majhnih stanovanjih in garsonjerah pogosto ni dovolj prostora, da bi imeli veliko ali pa vsaj zadosti veliko kuhinjo. Življenjski slog nekaterih ne dopušča, da bi se na veliko ubadali s pripravo hrane in jim kuhinja pomeni izgubo prostora. V takšnem primeru uporabimo minimalistične kuhinje, ki je bolj kot kuhinja le majhen kotiček za pripravo hrane.

 • Podeželska kuhinja
  Podeželska kuhinja se razlikuje od klasične kuhinje. Ker je običajno sestavni del kmečke hiše je tudi prostor, kjer se srečuje in zadržuje celotno družina. Ni le prostor za pripravo hrane, temveč tudi za številna vsakdanja opravila.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog