Vprašanja - Kuhinje
Število ustreznih rezultatov: 7
Kako se najbolj pravilno zračijo prostori? (marko)
Zanima me, kakšno je najbolj pravilno zračenje bivalnih prostorov? Namreč, nekje sem prebral, da bi naj zračili 3 x na dan po 15 minut s popolnoma odprtimi okni in da t.i. "oberliht" ni priporočljiv način zračenja. ... (SLONEP)
Kako odpraviti neprijeten vonj? (Eva)
Pred nekaj dnevi sem na štedilniku pozabila hrano, ki se je "spekla" s posodo vred. Kljub zračenju in ostalem čiščenju ostaja v kuhinji še naprej zelo neprijeten vonj po zažganem mesu. Bom morala kuhinjo prebarvati, ali obstaja kaj drugega? ... (SLONEP)
Kakšen je najbolj varčen način prezračevanja? (VanjaF)
Pozdravljeni. Zanima me, kakšen je najbolj varčen način prezračevanja v hiši. Imamo hišo v 3 etažah: klet, prvo nadstropje in drugo nadstropje. V kleti se zrači in ne ogreva, nato se v 1 nadstropju polovica prostorov ne ogreva, tam okna v večini pol odprta, nato v 2. nadstropju ogrevamo vse prostore, ki jih zračimo 2 do 3 krat dnevno s polnim odpiranjem oken (takrat radiatorje zapremo). Zanima me, kako naj zračimo prostore, ker se mi zdi, da, če so okna pozimi v 1. nadstropju cel dan in tudi ponoči odprta, tratimo z energijo, če v 2. nadstropju ogrevamo vse prostore. Poleg tega so občutno hladnejši zgornji prostori, ki so nad prostori, kjer se ne ogreva in se verjetno porabi več energije za ogrevanje teh prostorov. Hvala za nasvet. ... (SLONEP)
Posledice neogrevanja hiše? (Matej)
Lep pozdrav! Letos poleti (junij 2009) sem v novogradnji v pritličju položil lamelni parket in montiral novo kuhinjo. Jeseni sem mislil urediti tudi montažo peči za centralno ogrevanje, vendar mi finančno in časovno ni zneslo. Zanima me, če so lahko kakšne posledice, ker bi položen parket in nova kuhinja bila lahko pozimi izpostavljena temperaturam tudi pod 0 stopinj C. Hvala za odgovor. ... (SLONEP)
Kako zaščititi steno pred vlago? (ana)
V pritličju neizolirane hiše si urejam kuhinjo. Ali obstaja kakšen premaz, ki se ga nanese pred pleskanjem sten in tako ustavi vlago? Hvala za odgovor. ... (SLONEP)
Nasvet pri nakupu kuhinje IKEA? (Maja)
Razmišljamo o nakupu kuhinje IKEA. Imate morda kaj izkušenj s temi kuhinjami, kakšen nasvet? ... (SLONEP)
Ali lahko na en zračnik priključim dve napi? (Marko)
Zanima me, kaj mislite o tem, da bi izpuh od nape spodnje etaže pripeljal na podstrešje in ga priklopil na izpuh od zgornje nape, tako da bi imel potem samo en zračnik za obe napi. Gre za hišo, kjer je ena kuhinja v pritličju, druga v mansardi nad spodnjo kuhinjo. Če je to pametna rešitev, na kaj je treba biti pozoren? ... (SLONEP)
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog