Novice - Kopalnice

Oglasno besedilo

Nova definicija prhe

Objavljeno dne 13.11.2013

Odtoki za prhe Geberit

Piko na i sodobni kopalnici dodajo inovacije, ki hitro postanejo nepogrešljive, ko jih enkrat spoznamo. Pri Geberitu se dobro zavedajo kako pomembna je udobna in dovršena kopalnica, ki vse bolj postajajo območje regeneracije. Za vse, ki jim je ljubša prha kot kad, Geberit ponuja vrsto različnih inovativnih sistemov za prhanje dobesedno brez ovir. S pršnimi kanali in odtoki neudobna tuš kad ni več potrebna, prha pa je še prijetnejša in poživljajoča. Počutili se boste kot v prestižnem spaju in se prerojeni podali novim izzivom naproti.

Prhe brez kadi, sten in drugih ovir so že nekaj časa velik trend tako v hotelih, spajih, kot tudi v domačih kopalnicah. Povsem razumljivo, saj le stopimo pod tuš, odpremo vodo in se prepustimo užitkom. Neudobne in drseče tuš kadi enostavno niso več potrebne. Poleg tega so takšne prhe lažje dostopne in tako še posebej prijazne za starejše osebe.



Da v kopalnici ni poplave poskrbijo Geberitovi odtoki ter kanali za odvodnjavanje prh. Za vse rešitve, ki jih Geberit ponuja, so značilni privlačen dizajn, visoke zmogljivosti odtekanja in preverjena, hidravlično optimizirana odtočna tehnologija. Od pršnih kanalet do odtokov za breznivojske pršne prostore in odtokov za standardne pršne kadi – podjetje Geberit nudi za vsako situacijo rešitve, ki se odlično ujemajo z zanesljivim in zmogljivim sistemom za odvodnjavanje Geberit.

  

Izbirate lahko med različnimi odtoki ali kanaletami, ki jih namestite pod prho z rahlim nagibom tal. Različni dizajni rešetk in kanalet so izdelani iz plemenitega ali nerjavečega jekla in poudarijo izraz kopalnice ter dodajo pridih elegance. Med najnovejše Geberitove rešitve spadajo stenski odtoki za prho. S tem inovativnim sistemom je Geberit na novo definiral breznivojski pršni prostor in preprosto premaknil točko odvodnjavanja prhe s tal na steno. Ta inovativna alternativa običajnim sistemom združuje eleganten dizajn z veliko bolj preprosto montažo in preprostim čiščenjem. Za enostavno snemljivim pokrovom je nameščeno sito za lase, ki ga je mogoče pri čiščenju preprosto odstraniti. Za popolno harmonijo prostora so na voljo različni pokrovi: svetleči krom, krtačeno nerjavno jeklo, alpsko bela barva ali keramičen vložek.

Več o odtokih za prhe Geberit >>

Vir: SLONEP

Več: http://www.geberit.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog