Novice - Kopalnice

Oglasno besedilo

Kakovost - večni trend podjetja Kolpa iz Metlike

Objavljeno dne 10.09.2020

Podjetje Kolpa, d.d. Metlika je eden vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi. Od ustanovitve leta 1978 si je zgradilo trden ugled, ki temelji na znanju in izkušnjah, ter s tem ustvarilo zaupanje vase in v svoje proizvode. Pestrost ponudbe zadovoljuje potrebe in želje tudi najbolj izbirčnih posameznikov, vrhunski izdelki pa ustvarjajo prijetno okolje, kjer ljudje negujejo telo in duha ter  se  naužijejo  nove  energije  za  spopad  z vsakdanom.  Njihov  pogled  je  vedno  usmerjen  naprej. Kakovost  je  njihov  večni  trend  saj vztrajajo  pri  uporabi  najbolj  kakovostnih  materialov  in  nenehni izboljšavi tehnoloških procesov.

Kolpino prizadevanje za zadovoljevanje strank se izraža v proizvodnji vrhunskih izdelkov za opremo kopalnic Kolpa san in programu kompozitnega materiala Kerrock, ki navdušujeta s svojimi izrednimi tehnološkimi lastnostmi. Podjetje se ukvarja z izdelavo kopalnih in tuš kadi ter kabin, masažnih kopalnih kadi, masažnih kabin, kopalniškega pohištva. Proizvaja tudi kompozitne plošče, iz katerih je možno končne izdelke oblikovati po najbolj izvirnih in drznih zamislih.

Vizija  podjetja  Kolpa,  d.d.  Metlika  je  ostati  vodilni  proizvajalec  kopalniške  opreme  na slovenskem trgu  in  v  državah  jugovzhodne  Evrope  ter  s  svojimi  blagovnimi  znamkami zapečatiti  prisotnost  in prepoznavnost  na  vseh  trgih  Evropske  unije.  Podjetje  se  nenehno razvija,  ustvarja  nove  proizvode in  želi  postati  celovit  ponudnik  notranje  opreme  za različne  objekte  ter  pri  tem  ohraniti  družbeno odgovornost.

V okviru programa Kolpa san poskrbijo tam, kjer je to najbolj pomembno. V trenutkih intime. V času, ko je zaželena absolutna sprostitev. Za Kolpa san izdelke uporabljajo liti sanitarni akril, s predelavo katerega imajo več kot 40 let delovnih izkušenj. Več 10 let so prisotni na tržišču tudi z izdelki iz litega marmorja, saj zadovoljuje še tako visoke zahteve glede dizajna, estetike in odpornosti. Kopalne kadi, tuš kadi, kopalniško pohištvo ter tuš kabine spremljajo svetovni trendi, kar jih uvršča v vodilnega proizvajalca kopalniške opreme.

Kerrock kompozitni material, ki je na trgu poznan kot trpežen in večen material, pa uporabljamo za Premium kolekcijo kopalnih kadi, tuš kadi in umivalnikov za kopalniško pohištvo. Kerrock je material, ki ga arhitekti in oblikovalci preprosto ljubijo. Pravijo mu material prihodnosti. Je topel in prijeten na dotik, sodoben in poleg tega doda vrednost prostoru. Na voljo je v 92 barvah. Kerrock ima neomejeno možnost uporabe, bodisi v interjerjih ali eksterierjih. Z njim se lahko srečamo v kuhinji, kjer se lahko predstavlja kot kuhinjski pult ali kot stenska obloga, lahko pa zgolj kot le dodatek v kuhinji (slika sklede za sadje). Primeren je tudi  v bolnicah, letališčih in odlično se poda kot fasada. Kerrock odlikuje vrsto certifikatov, med njimi tudi certifikat MED - EQUIPMENT OF SHIPS, kar pomeni, da je material primeren za opremo ladij.

Kerrock se je odlično izkazal tudi v kopalniškem prostoru. Ima certifikat o proti-drsnosti, kar pomeni, da je idealen za uporabo v kopalnicah. Blagovna znamka Kolpa san PREMIUM je umeščena v višjo kakovost, saj so izdelki narejeni iz Kerrock materiala.  Kopalne kadi, kopalniški umivalniki, tuš kadi so oblikovno moderne in zadovoljijo še tako zahtevnega kupca.

Vir: SLONEP

Več: https://www.kolpasan.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog