Novice - Kopalnice

Oglasno besedilo

Inovativni Geberit sistemi za sanjske prhe

Objavljeno dne 16.12.2014

Geberit stenski odtok

Pri Geberitu se dobro zavedajo kako pomembna je udobna in dovršena kopalnica, ki je postala območje regeneracije. Za vse, ki jim je ljubša prha kot kad, Geberit ponuja vrsto različnih inovativnih sistemov - pršnih kanalov in odtokov za prho v nivoju tal. Ne le da so takšne prhe velik trend, so tudi lažje dostopne in prijazne za starejše osebe. Pozabite torej na pršne kadi in si raje omislite odprto elegantno prho v stilu wellness centrov.

Med najnovejše Geberitove rešitve za prhe spadajo stenski odtoki. S tem inovativnim sistemom je Geberit na novo definiral breznivojski pršni prostor in preprosto premaknil točko odvodnjavanja s tal na steno. Ta inovativna alternativa običajnim sistemom združuje eleganten dizajn s preprosto montažo in čiščenjem, obenem pa se za vedno znebite odvečnih vogalov in pragov. Oblikovno dovršenost potrjuje tudi nagrada iF product design award 2014.

Geberit stenski odtokGeberitovi stenski odtoki že na prvi pogled prepričajo z elegantnimi stenski pokrovi. Za popolno harmonijo prostora so na voljo različni pokrovi, iz ščetkanega nerjavnega jekla, kromiran z visokim sijajem ali alpsko bel, zadnja inovacija pa je pokrov za odtok z možnostjo vstavljanja keramične ploščice za popolno sinergijo s prostorom. Tudi čiščenje je enostavno, saj ima stenski odtok vgrajeno sito za lase, ki ga je mogoče odstraniti in splakniti v samo nekaj trenutkih.

Stenski odtoki Geberit za prho se lahko pohvalijo z dokazano zmogljivostjo odtekanja vode. Testirani so bili v celotnem sistemu in v različnih gradbenih situacijah ter lahko tako dokazano ponudijo rešitev za celostno protipožarno in zvočno izolacijo.

Vir: SLONEP

Več: http://www.geberit.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog