Novice - Gospodinjski aparati

Oglasno besedilo

Miele kuharska ustvarjalnica

Objavljeno dne 21.01.2013

Ker se počasi približuje čas pustnega rajanja in vragolij, smo se odločili, da vam v tokratnih kuharskih ustvarjalnicah ponudimo nekaj, kar že vsi znamo pripraviti, pa bi mogoče želeli svoje znanje poglobiti in nadgraditi. Vabimo vas, da se nam pridružite in svoje najbližje razveselite z znanimi specialitetami na malo drugačen način. V mesecu februarju bomo tako zopet imeli dva tečaja, in sicer:

Pustne dobrote

6. 2. 2013 - nas bo najprej razveselil tečaj, ki bo pustno obarvan, saj je februar tisti mesec v letu, ko že nestrpno pričakujemo pomlad, ob tem pa se radi posladkamo s pustnimi dobrotami. Tokrat bomo ustvarjali s priznano slovensko slaščičarko, go. Alenko Kodele, ki vam bo pod svojim mentorstvom pokazala kako pripraviti zares okusne dobrote.

Prijava na tečaj Pustne dobrote >>



Stročnice

18. 2. 2013 - pa nas bo z jedmi iz stročnic razvajal priznani kuharski mojster, g. Igor Peresson. ki nam bo pod svojim mentorstvom približal uporabo stročnic pri vsakodnevni prehrani. Stročnice so namreč tiste rastline, ki vsebujejo veliko vitaminov in so pomembne za naše zdravje, zato je uživanje le teh bistvenega pomena za nas. Starodavna ljudstva, so jih uporabljala v prehrani že pred več kot 10.000 leti.

Prijava na tečaj stročnice >>



Kuharske ustvarjalnice se bodo odvijale v prečudovitem kuharskem ateljeju Miele na Brnčičevi ulici 41 g, Ljubljana-Črnuče.

Prijave

Prijavo na Pustne dobrote in Stročnice oddajte tukaj >>.



Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog