Novice - Drugi prostori

Oglasno besedilo

Naj vaša predsoba zaživi v vsej svoji lepoti

Objavljeno dne 19.04.2023

Moderna predsoba ni samo estetsko dovršena, temveč tudi funkcionalna in v skladu s sodobnimi standardi bivanja. Unikatna, z upoštevanjem vaših življenjskih navad, nudi domu več kot le prostor za odlaganje garderobe in obutve. Z jasno zasnovano stilsko podobo, ujemajočo se z estetiko celotnega doma, ustvarite popolno atmosfero celotnega ambienta.

Prilagodite vgradno omaro vašim potrebam

K dobri organiziranosti prispeva vgradna omara od tal do stropa, ki v predsobi skoraj da ne sme manjkati. Predsoba je namreč prostor, kjer shranjujemo ogromno stvari, za katere želimo, da so nam na dosegu takoj. Velikokrat smo v naglici, takrat je preglednost nad oblačili, modnimi dodatki in čevlji še kako pomembna. Pa tudi športna oprema, čistila, sesalci in razne drobnarije bodo našla svoj prostor v omari. Vsaka omara po meri je izdelana samo za vas, zato izžareva bogato energijo, ki vas bo vselej podpirala. Naj bo v nevsiljivih in elegantnih odtenkih ali v drznejših barvah, v kombinaciji s steklom ali ogledali. Že veste, kje bo najprimernejši prostor za sprotno odlaganje? Naj vam namignemo trendovsko različico, kjer je odlagalna površina, kot nekakšen leseni kubus, vpeta kar v omaro. Da izpade še bolj fascinantno, jo lahko obarvamo drugače kot preostali del omare ter jo osvetlimo.

Pohištvo po meri upošteva potrebe posameznika

Izkoristite sleherni centimeter

Prostor v predsobi boste bolje izkoristili, če boste izbrali po meri narejeno pohištvo. Vanj lahko umestite tudi praktično klop za lažje obuvanje, obešalno steno ali drsna vrata za prehod v drugi del stanovanja. Ne smeta manjkati ogledalo in polica za odlaganje pošte, ključev, časopisa – vse poenoteno in barvno usklajeno.

Udobje se začne v predsobi

Čeprav je predsoba prostor, v katerem preživimo najmanj časa, je ključnega pomena, da je funkcionalen. Pri nakupu pohištva ni najbolj pametno slediti modnim krikom, ker bo danes moderna omara čez nekaj let zastarela in velika verjetnost je, da se je boste naveličali. Bolje se je odločiti za minimalizem – čiste, jasne oblike in elegantno kombinacijo barv.

Prvi vtis šteje. Tako na vas, ko zjutraj vstopite v predsobo in iz nje zapustite vaš dom, kot na vaše obiskovalce, ki se z vašim domom srečajo v predsobi. Poskrbite, da bo vrhunski. S pohištvom po meri Akron je to povsem mogoče.

Vir: SLONEP

Več: https://www.akron.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog