Novice - Dnevni prostori

Oglasno besedilo

Revolucionarni počivalnik RE-VIVE

Objavljeno dne 25.08.2023

Prvi, povsem prilegajoč počivalnik in edini naslanjač na svetu, ki se prilagaja vsakemu položaju počivanja in sedenja.

Revolucionarni počivalnik RE-VIVE by NATUZZI ITALIA je prejel nagrado na Trophée de Innovation na pohištvenem sejmu Espritmeuble v Parizu in zlato priznanje na Best Design Awards in še vedno prejema vrsto prestižnih mednarodnih priznanj.

Re-Vive počivalnik by Natuzzi Italia je prvi, povsem prilagodljiv počivalnik, ki nudi popolno sprostitev pri počivanju.  Razkošna mehkoba, bogato oblazinjenje, anatomska oblika in lepa  silhueta, pričajo o izjemni kakovosti obrtniške izdelave edinstvenega počivalnika. Re-Vive je edini počivalnik / naslanjač na svetu s tehnološko in inovativno dušo, ki je rezultat vrhunskega ergonomskega inženiringa v sodelovanju z Natuzzi Design Center.

Re-vive je izkušnja, ki je ni enostavno opisati z besedo. Enostavno ga je potrebno preizkusiti. Vi se premikate levo – desno, naprej- nazaj in počivalnik Re-vive se premika z vami. Samodejno, brez kakršne koli zunanje potrebe vzvodov ali mehanizmov.

Osem različic počivalnika Re-vive  je na voljo v dveh velikostih: King in Queen velikost iz ključnega razloga in sicer, da se bo počivalnik povsem prilagodil vaši velikosti in vašemu načinu počivanja.

Da so bo Re-vive kar najbolje podal v vaš dom in interier, je počivalnik Re-vive na voljo v usnju in tkanini, v široki paleti barv in struktur. 

Natuzzi Italia, kreator in proizvajalec najbolj revolucionarnega počivalnika RE-VIVE, je ena izmed najbolj znanih blagovnih znamk oblazinjenega pohištva, prepoznana po celem svetu. Svoje kakovostne sedežne garniture prodaja v vseh večjih mestih v Italiji, celotni Evropi, ZDA, Braziliji, na Kitajskem, Japonskem, v Tajvanu, Rusiji, Indiji in Združenih arabskih emiratih, Avstraliji in Mehiki.

V Sloveniji je ekskluzivni partner za Natuzzi Italia podjetje MAROS D.O.O., ki njihovo ponudbo predstavlja in nudi v dveh salonih:

Salon NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

Salon NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17
 

Ponudbo pa si lahko ogledate na WWW.NATUZZI.SI

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog