Novice - Dnevni prostori

Oglasno besedilo

Naj bo vaša dnevna soba srce vašega doma

Objavljeno dne 08.05.2023

Kaj vam najprej pride na misel, kadar slišite besedno zvezo dnevna soba? Morda počitek? Sprostitev? Družabni večer s prijatelji? Ali pa igranje z otroki, nogometna tekma ob kozarčku piva ali morda le preprosta beseda, ki opisuje vse našteto – dom.

Dnevna soba je zagotovo več kot le soba, kjer je nekaj pohištva, televizor in sedežna garnitura. V njej preživimo številne trenutke z družino, prijatelji ali sami s sabo, pri čemer ustvarjamo spomine, dremamo, sanjamo ... Naj vas pri tem spremljata udobje in vrhunska estetika pohištva Akron, ki že več 30 let izdeluje vgradne omare, spalnice, dnevne sobe in vso ostalo pohištvo po meri.

Unikatno pohištvo Akron s svojo preprosto lepoto, kakovostno izdelavo in domiselno postavitvijo polepša sleherni dom.

Omejitev je samo vaša domišljija

Si želite minimalistično dnevno sobo s samo dvema kosoma pohištva ali hrepenite po bogati vgradni omari, velikem knjižnem regalu, ogromni klubski mizici in pisalni mizi? V Akronu vam izpolnijo vsako željo, saj vam po naročilu izdelajo vse elemente dnevne sobe. Pri tem si lahko izbirate materiale, barve, postavitve, prilagodijo pa se lahko tudi obstoječemu pohištvu.

In še namig, Akronove strokovnjake obvezno povprašajte po prostorsko učinkovitih rešitvah, saj v svoji malhi skrivajo osupljive ideje za majhna stanovanja. Eno vam izdajamo v nadaljevanju.

Dnevna soba, ki se v hipu spremeni v spalnico

Zakaj bi bili v majhnem stanovanju oziroma garsonjeri prikrajšani za dnevno sobo? Tudi v takem stanovanju si lahko privoščite simpatično dnevno sobo, kar pa ne pomeni, da boste morali spati na kavču. V Akronu vam izdelajo dvižno posteljo, ki se čez dan skrije ob steno, na njenem mestu pa se bohoti kavč. Prebrisano, kajne?

Če si tudi vi želite več udobja na manjšem prostoru, je Akron pravi naslov za vas!

Kotiček za glasbo in televizijo

Najbolj obiskan in zaželen kotiček v vašem domu je najbrž (takoj za hladilnikom) takšen simpatičen kotiček, kjer se baha televizor. Tega lahko obesite na steno ali ga postavite na priročno TV komodo – kakor vam je ljubše.

Poleg televizorja si lahko omislite tudi priročne omarice za raznovrstno shranjevanje ter stojala za zvočnike. 

Dnevna soba je lahko tudi pisarna

Vam to vam zveni znano? Pridete  iz službe, pa želite na hitro odgovoriti na nekaj mejlov, ali pa je vaš dom kar vaša stalna pisarna. V vsakem primeru, dnevna soba je odlična za domačo pisarno, saj ste lahko kljub delu vseeno v stiku z domačimi.

S pametnimi rešitvami Akron je delo iz dnevne sobe lažje. Pisalno mizo in drugo pisarniško pohištvo lahko pri Akronu enostavno vgradijo med ostalo pohištvo, zato vaša pisalna miza ne izstopa in se po opravljenem delu kar zlije z ostalim dekorjem. 

Po meri narejeno pohištvo sodi v vsak ambient

Vgradne omare so paradni konj pohištva po meri, saj prispevajo k urejenemu in organiziranemu življenju. Postavite jih v spalnice, otroške sobe, mansarde, predsobe ali dnevne sobe. Vedno bolj aktualne so garderobne sobe, saj omogočajo funkcionalno pospravljanje. Tudi posteljo si lahko zamislite po svoje, dodate ji lahko predale ali pa jo skrijete v omaro. Nepogrešljiva so drsna vrata kot pregradne stene, saj omogočajo prijetne in tople kotičke. Ne glede na to, za kateri prostor se odločite, v stanovanje boste vnesli nekaj posebnega, hkrati pa prostor maksimalno izkoristili.

Prefinjeni regali vseh barv in oblik - Akronu preprosto ne zmanjka idej

Podjetje Akron je znano po svoji ljubezni do minimalističnih oblik, vrhunskih materialov in dovršene izdelave, zato ne preseneča, da se njihovi regali redno znajdejo v domovih, pisarnah, javnih ustanovah, galerijah, knjižnicah in salonih.

Če iščete regal za dnevno sobo, najprej kontaktiraje Akron, saj boste tako prihranili ogromno časa. Izpolnili vam bodo skoraj vsako željo.

Ne verjamete? Poglejte si nekaj njihovih regalov, ki so nastali po naročilu. Raznovrstnost je več kot očitna.

Kaj pa klubska mizica?

Seveda, kam pa naj gostje odložijo kozarce in kje boste postregli svoje domače pecivo? Na klubski mizici Akron vendar!

Izdelajo vam jo lahko vseh dimenzijah, različnih oblikah, kombinirajo les s steklom ali zanimivimi detajli, zato dajte svoji domišljiji duška. Barve, jasno, niso nobena omejitev, zato lahko kombinirate več barv, če si želite zares unikatno mizico. In brez skrbi, mizice Akron so tako kakovostne, da lahko na njih počivajo tudi noge 😉

Obiščite Akronov salon ali kliknite www.akron.si – čakajo vas prijazni svetovalci s tono idej za polepšanje vašega doma! Pohištvo bo dostavljeno in montirano pri vas doma v roku enega meseca.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog