Novice - Dnevni prostori

Oglasno besedilo

Ko se pohištvo zlije v prostor

Objavljeno dne 13.03.2023

Sodobno bivanje narekuje nove trende opremljanja, s poudarki na učinkoviti organizaciji ter čistem in zračnem videzu. Pohištvo se prilagaja potrebam posameznika in se optimalno umesti v prostor, zato je pohištvo po meri prava izbira za moderen dom.

Največja prednost po meri narejenega pohištva je maksimalni izkoristek prostora ter prilagoditev vašim željam in potrebam. Z unikatnim pohištvom po meri lahko zablesti prav vsak dom. Tudi vaš.

Praktičnost in sodobnost z roko v roki

Po meri narejeno pohištvo sodi v vsak ambient

Vgradne omare so paradni konj pohištva po meri, saj prispevajo k urejenemu in organiziranemu življenju. Postavite jih v spalnice, otroške sobe, mansarde ali predsobe. Vedno bolj aktualne so garderobne sobe, saj omogočajo funkcionalno pospravljanje. Tudi posteljo si lahko zamislite po svoje, dodate ji lahko predale ali pa jo skrijete v omaro. Nepogrešljiva so drsna vrata kot pregradne stene, saj omogočajo prijetne in tople kotičke. Dnevni prostor, kot osrednji družinski prostor za druženje in zabavo, si boste prijetneje opremili, če bo pohištvo prilagojeno vašim potrebam. Za domačo administracijo si lahko uredite pisarniški kotiček. Ne glede na to, za kateri prostor se odločite, v stanovanje boste vnesli nekaj posebnega, hkrati pa prostor maksimalno izkoristili.

Urejena spalnica izboljša kakovost bivanja

Izkoristek prostora v mansardah in posebnih prostorih

Mansarde, garsonjere in na videz omejeni prostori ter majhni kotički lahko hitro postanejo popolnoma uporabni in izkoriščeni. Ko vanje vgradite vgradne omare in drugo pohištvo po meri, delujejo razkošno in elegantno. Pri Akronu iščejo najboljše rešitve in iz prostorskih težav ustvarjajo idealne pogoje za optimalno shranjevanje in maksimalni izkoristek prostora.

Vgradno omaro vgradite v mansardo, lahko jo uporabite za ločevanje dveh prostorov, z njo lahko zapolnite kote in niše, prav pridejo tudi v manjših prostorih, kot so na primer kabineti.

Po meri krojene otroške sobe

Razgibano pohištvo za otroški svet

Otroška soba naj bo navdušujoč prostor za kreativnost, učenje in spanje. Povezana v harmonično celoto ustvarja idealno atmosfero za pisane otroške sanje.

Blagovna znamka Akronček ponuja otroške sobe polne udobja, veselih barv in igrivih detajlov. Poudarek je na praktični uporabi, zanimivih barvnih kombinacijah in idejnih rešitvah, kjer pohištvo raste z otrokom. Otroške sobe Akronček se popolnoma prilagajajo potrebam vaših otrok. Pomemben poudarek je tudi na prilagojenosti prostoru, kar je tudi ena od prednosti po meri izdelanega pohištva. Svet otroštva je razigran in nežen, brezskrben in ustvarjalen. Naj bo obdan s čudovitim okoljem, ki bo vedno prispevalo k dobri volji, igrivosti in spodbujanju domišljije.

Akron navdušuje že več kot 30 let

Pohištvo Akron navdušuje tako s sodobnimi dizajni kot s praktično razporeditvijo. In seveda vrhunsko kakovostjo, ki ji Akron posveča največ pozornosti. Priznana blagovna znamka Akron vam ponudi največ –  celovito ponudbo opremljanja s slovenskim pohištvom. Nič več zamudnega iskanja, preprosto vse na enem mestu. Od svetovanja, priprave idejnih načrtov, 3D skic in izmer na terenu, do izdelave, dostave, vnosa pohištva v prostor in montaže. 

Akronovi svetovalci ponujajo številne ideje in rešitve, pomagajo pri prostorskih zagatah, svetujejo glede optimalne izrabe prostora in predlagajo barvne kombinacije. Z individualnim pristopom so upoštevane vaše želje in prostorske zmožnosti. Vse za vaše maksimalno zadovoljstvo. Z odločitvijo za Akron podpirate zaposlovanje ranljivejših skupin, saj je Akron invalidsko podjetje.

Pustite domišljiji prosto pot

Vse se začne z idejo. Teh jih pri Akronu nikoli ne zmanjka. Ustvarjalna ekipa upošteva najnovejše trende na trgu in se svetovanju posveča s strastjo ter maksimalno predanostjo. Rezultat je praktično pohištvo z modernim pridihom, ki služi na dolgi rok. Tako glede optimalnih možnosti za shranjevanje, izkoristku prostora, funkcionalnosti kot modernega izgleda in vzdržljivih materialov. Za unikaten izbor poskrbi široka paleta barv in materialov.

Pohištvo Akron se prilagaja spreminjajočemu življenjskemu slogu. V primeru opremljanja posebnih prostorov so ustrezne rešitve še toliko bolj pomembne. Zato je Akron z vami na vsakem koraku – pomaga vam z idejo, izmero, izrisom, obliko, barvami, materiali in dostavo z montažo.

Če torej iščete kakovostno pohištvo, ki vam bo v čast in ponos, zagotovo poglejte na www.akron.si. Ne bo vam žal.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog