Novice - Dnevni prostori

Oglasno besedilo

Dobrodošli v nov svet udobja in počitka

Objavljeno dne 10.05.2023

Popolno udobje s fotelji oz. počivalniki Natuzzi Editions v salonih pohištva MAROS

DOBRODOŠLI v nov svet udobja in počitka, ki vam ga nudijo naši fotelji in počivalniki z inovativnimi Relax mehanizmi. Odkrijte nove fotelje z RELAX funkcijo.

Blagovna znamka Natuzzi Editions ponuja široko paleto inovativnih sedežnih garnitur, foteljev in počivalnikov z edinstvenim slogom in popolnim udobjem. Izdelki Natuzzi Editions so v celoti izdelani v Natuzzi-ju, pri čemer čezmorske skupine tovoren zagotavljajo standarde kakovosti in učinkovite dobavne roke. Natuzzi Editions obsega kolekcijo počivalnikov in sedežnih garnitur, ki zaradi visokokakovostnih možnosti in udobja zadovoljijo vse potrebe po vsestranskosti.

Kolekcija udobnih počivalnih foteljev z RELAX funkcijo je bila osnovana za sanje vsakega od nas:  urediti si zasebni prostor – oazo miru in počitka, kjer počivaš, se sproščaš, delaš, uživaš ob branju knjige ali poslušanju glasbe. Kotiček, kjer si preprosto vzameš čas zase.

Fotelji in počivalniki blagovne znamke Natuzzi Editions so unikatnega dizajna in ustvarjeni za popolno udobje. Preprosto, narejeni so za vas. Sedaj je pravi čas, da si uredite čisto svoj prostor za počitek in sprostitev.

Vrtljiva kovinska podnožja in edinstvene oblike oblazinjenja, zagotavljajo udobje in vsestransko uporabnost Relax foteljev Natuzzi Editions.  Električni počivalni mehanizmi omogočajo različne nastavitve položaja za noge, glavo in hrbet. Z rahlim dotikom na stikalo si nastavite sebi najbolj ustrezen položaj. Inovativni relax mehanizmi vam omogočajo, da vaš počivalnik postane najljubši in uporaben sedežni element v vašem domu.  

 

Na voljo so različni modeli foteljev z Relax funkcijo. Med seboj se razlikujejo po obliki, velikosti, materialu, barvi in udobnosti. Prepričani smo, da boste našli pravega, ki ga boste imeli preprosto radi.  Zaradi absolutnega udobja, ki vam ga lahko ponudijo samo Natuzzi Editions Relax fotelji, ga boste celo oboževali.

 

Ponudbo foteljev si poglejte TUKAJ

Še več o foteljih pa si preberite TUKAJ. 

Izbrani modeli foteljev in počivalniki so dobavljivi takoj in na voljo z 28% POPUSTOM.  

Vabimo vas na preizkus udobja počivalnikov in foteljev v naša salona:

 - Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Še več naše ponudbe na www.maros.si in www.natuzzieditions.si

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog