Vprašanja - Dnevni prostoriKakšne naj bodo barve sten v spalnici?

VPRAŠANJE:

Zanimajo me barve v spalnici. Sedaj so stene še bele. Postelja je železna v bromu. Omara bo masivna bela. Tla so v javor parketu (zelo svetel). Na strani kjer je postelja, bi rada malo poživila. Torej samo eno steno. Odločam se med opečnato barvo. Bi pristajala. Imate kakšen drug predlog. Ali naj bodo barve pastelne ali kaj bolj živega.

(Vesna)


ODGOVOR:

Vse o opremljanju prostorov in pohištvu, vključno z obširnim seznamom ponudnikov, si lahko ogledate na spletnem mestu http://pohistvo.slonep.net .
___________________________________________

Kar se tiče izbire barv v vaši spalnici, je marsikatera odločitev zelo odvisna od same velikosti vašega prostora. Precenite ali je vaš prostor dovolj velik, da si lahko privoščite nekoliko udarnejši barvni odtenek, sicer bi vam priporočala, da vzamete v roke barvno karto in ko stojite v prostoru, na licu mesta izberete tisto, ki je po vašem okusu vam najbolj simpatična. Paziti morate le, da se ne tepe z ostalimi odtenki v ambientu. Na vašem mestu, glede na to, da imate že sedaj nameščene različne materiale in s tem različne nianse, bi vam svetovala, da izberete nekaj v okviru že obstoječih tonov. Za širšo razlago vašega vprašanja si preberite moj članek Tudi majhno stanovanje je lahko veliko!

Špela Zorčič

Ne prezrite:

Spalnica: izbira ustreznih barv

Opremljanje prostorov: Kako izbrati ustrezne barve?

 

19.07.2002 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog