Dnevni prostori

Dnevni prostori so prostori, kjer se gibljemo večino dnevnega časa. V njih opravljamo različna opravila kot so priprava hrane, prehranjevanje, sprejemanje gostov, počitek, gledanje televizije, branje in drugo. Temu primerno morajo biti prostori opremljeni z ustreznim pohištvom.

Za vas smo pripravili nekaj nasvetov o tem, kako oblikovati in opremiti dnevne prostore, da bo bivanje v njih prijetno. V levi navigaciji so splošni nasveti za posamezne prostore, v vodiču (spodaj) so zbrani bolj podrobni nasveti.

Poceni osvežitev doma

Poceni osvežitev doma

Kadar želimo izboljšati videz svojega stanovanja ali hiše, se pogosto znajdemo v zagati, saj so stroški hitro previsoki za povprečen žep. Vendar pa lahko dom olepšate tudi tako, da...

Velikost in oblika jedilne mize

Velikost in oblika jedilne mize

Velikost in oblika jedilne mize sta odvisna od velikosti ter oblike jedilnice, prav tako pa od števila ljudi, ki bodo običajno ob njej obedovali.

Stenske nalepke

Stenske nalepke

S stenskimi nalepkami lahko prekrijete umazanijo ali zid zaščitite pred obrabo, prav tako pa lahko svoj dom hitro preobrazite.

Nepravilna nega usnjenih “kavčev”

Nepravilna nega usnjenih “kavčev”

Nič vam ne koristi, če ste kupili čudovito usnjeno zofo in zanjo odšteli kar precej denarja, potem pa jo hitro uničite zgolj zato, ker ne veste, kaj ji najbolj škodi....

Obnova starega pohištva

Obnova starega pohištva

Kadar staro pohištvo obledi in ni več v pravi funkciji uporabe, ga je treba obnoviti. Da bo dobilo zopet podobo preteklosti in kakovosti.

Čiščenje lesenega pohištva

Čiščenje lesenega pohištva

Alkoholni madeži Kolikokrat se vam je že zgodilo, da se vam je med zabavo doma po najljubši čajni mizici razlila pijača malce preveselega prijatelja, da ste medtem, ko ste zamujali...

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Marmo+mac

25.09.2019 - 28.09.2019 Sejem kamna, tehnologij obdelave kamna in oblikovanja kamna.

Ambienta

09.10.2019 - 13.10.2019 46. mednarodni sejem pohištva.

57. Mednarodni sejem pohištva

05.11.2019 - 10.11.2019 Predstavitev celotne lesne industrije - od predelave lesa do končnih proizvodov.

Ambient Ljubljana

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem pohištva in druge notranje opreme.

Sejem Dom +

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, montažnih hiš, varovanja ter urejanja okolice.

Anketa

Moja hiša potrebuje