Vprašanja - Dom in opremaKako odpraviti neprijeten vonj?

VPRAŠANJE:

Pred nekaj dnevi sem na štedilniku pozabila hrano, ki se je "spekla" s posodo vred. Kljub zračenju in ostalem čiščenju ostaja v kuhinji še naprej zelo neprijeten vonj po zažganem mesu. Bom morala kuhinjo prebarvati, ali obstaja kaj drugega?


(Eva)


ODGOVOR:

Za odpravo neprijetnih vonjav se še vedno najbolje obnese recept naših babic – kis. Preverjeno deluje, predvsem pa je to naravno sredstvo brez škodljivih kemikalij. Da bi odstranili čim več vonja, bi bilo dobro očistiti celotno kuhinjo, saj se je najverjetneje cela navzela vonja. Kis lahko uporabite 100 % ali razredčenega, odvisno od tega, kako močen kis imate na razpolago. Če vas bo vonj po kisu preveč motil, še vedno lahko po tem, ko ste površine očistili s kisom, očistite kuhinjo še z blago mešanico mila. Vsekakor pa menimo, da barvanje kuhinje ne bo potrebno.

22.10.2010 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog